Come As You Are - odřený koncert

Come As You Are - odřený koncert

18. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Palác Akropolis uvádí "odřený koncert", na kterém se hudebníci zřeknou téměř všeho - krom sebe samých. Výtěžek z akce půjde na podporu občanského sdružení Gaudia proti rakovině, které poskytuje psychoterapeutické služby a podpůrné léčebné metody onkologicky nemocným a jejich blízkým.
Palác Akropolis uvádí "odřený koncert" COME AS YOU ARE, na kterém se hudebníci zřeknou téměř všeho - krom sebe samých. Zřeknou se i většiny pódiové techniky, spoluhráčů, energie z neobnovitelných zdrojů a celého honoráře. Akustické vystoupení, na nejž přijedou tramvají (krom jednoho, že), jen se španělkou a kabátem. I ten na podiu strhnou, aby se konečně obnažili.

Nazí a bez berlí vystoupí Jan P. Muchow (EOST), Ondřej Ježek (OTK), Márdi (Vypsaná fiXa), Umakart, Tata Bojs, Southpaw, Gipsy, Ondřej Pečenka, Vašek Havelka a další. come as you are

Výtěžek z akce půjde na podporu občanského sdružení Gaudia proti rakovině, které poskytuje psychoterapeutické služby a podpůrné léčebné metody onkologicky nemocným a jejich blízkým. Nabízí pomoc lidem, kteří se ocitli v náročné životní situaci, cítí se osamoceni, izolováni, v nejistotě a bez možnosti otevřeně o svých pocitech mluvit. V Gaudii tuto možnost mají a i tady pro ně platí come as you are.

Palác Akropolis, čtvrtek 26. ledna, od 19.00 hodin.





0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika