SaSaZu oslaví druhé narozeniny

SaSaZu oslaví druhé narozeniny

22. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
SaSaZu – restaurace i klub - slaví svoje druhé narozeniny! Přijďte popřát do nejmodernějšího multifunkčního prostoru u nás, který vám už dva roky nabízí ty nejlepší hudební lahůdky. Klub se stal oblíbeným místem vás i řady celebrit českého showbyznysu.
Restaurace SaSaZu získala řadu ocenění – Bib Gourmand od Michelina, dále v průvodci Grand restaurant první místo jako nejlepší asijská restaurace. Klub dosud přivítal více jak 230 tisíc návštěvníků. Mezi hvězdy, které v SaSaZu zazářily, patří bezesporu Tiësto, Paul Van DYK, Markus Schulz, Billy Idol, Kosheen, The GOSSIP, Macy Gray, Lily Allen, AIR, Groove Armada a desítky dalších. Nechte se překvapit, kdo další se v roce 2011 zařadí do síně slávy SaSaZu.

V tento speciální večer vystoupí brazilský Dj Rodrigo Ardilha. Rodrigo Ardilha je jedním z nejaktivnějších Djs na brazilské scéně a dnes se řadí mezi 100 nejlepších brazilských Djs dle žebříčku časopisu Dj Mag. Z domácí hudební scény vystoupí Dj Brian, P@co, Neo a Martina Balogová live a Roger Venzent.

Můžete se těšit na bujaré oslavy, světelné laser show, fire show a další překvapení. Do rytmu vás také dostanou sexy tanečnice samby v doprovodu bubeníků. V průběhu noci Vás dále čeká pyro show, 3 taneční vystoupení Yemiho a JAD Academy. Samozřejmostí bude narozeninová dekorace a lákavá nabídka koktejlů.

www.sasazu.com


Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SASAZU 2ND ANNIVERSARY

Pátek 25. 3. 2011
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Brian P@co Neo a Martina Balogová live! Roger Venzent
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika