MadTV.cz spustilo web a facebook

MadTV.cz spustilo web a facebook

23. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nestihli jste mejdan, protože vám nepřišla výplata, onemocněli jste, přemohla vás lenost nebo jste se s partou prostě domluvili na špatném datu? Nebo si naopak díky přílišné konzumaci akci vůbec nepamatujete a rádi byste si trochu osvěžili vzpomínky na neopakovatelný zážitek? Přesně pro vás je tu MadTv.
MadTv je internetový projekt, který se zabývá záznamem hudebních akcí. Na stránkách http://www.madtv.cz najdete živé záznamy parties a koncertů, prozatím jedno 40 - 60 minutové video týdně, ale již nyní je jasné, že materiálu bude daleko víc.

Cílem projektu není vytvořit sestřih toho nejlepšího, ale zachytit akci přesně takovou, jaká byla, s reálnou atmosférou, která vám dá možnost si ji celou prožít znova. Pro co nejvěrnější zážitek, vám nabízíme unikátní možnost vidět mejdan z různých úhlů pohledů a to díky několika kamerám na místě natáčení. Opět uvidíte pít své kamarády u baru, tančit krásná děvčata na parketu a znovu vystupovat umělce, kteří vás celým večer provázeli.

Pokud nemáte čas celé hodiny vysedávat na netu a nechcete, aby vám nějaké to nové video uteklo, přihlašte se k odběru novinek emailem. Stačí poslat email na adresu madtv@email.cz s předmětem: Zasílat novinky. Nebo se prostě staňte naším fanouškem na facebooku http://facebook.com/madtv.cz

Pro zájemce je zde i možnost tvorby videí na klíč.

www.madtv.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika