První info k Explosion 11

První info k Explosion 11

22. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura Free Production si Vás dovoluje pozvat na další, již 11. pokračování největší jihočeské party EXPLOSION, která se odehraje 17.3.2006 v BB Centrum Gerbera v Českých Budějovicích.
A na co že se můžete vlastně těšit? Jako headliner main stage se představí člověk, jehož legenda předchází jeho samotného. Člověk, který jako jeden z mála spojil umění hiphopu a energii techna a který za svojí dlouhou kariéru spolupracoval s takovými velikány jako jsou např. Michael Jackson nebo kapela Eurythmics. Člověk, který je v jednom týmu s Westbamem (techno/electro), nebo rapperem ICE-T(hiphop). Člověk, který koncem prosince vyprodal největší indoor sál na pořádání tanečních akcí v Plzni! Dámy a pánové, Free Production má tu čest oznámit, že hlavním hostem jedenácté EXPLOSION bude Američan, DJ AFRIKA ISLAM!!! Vedle něj se na main stagi postaví za gramofony electro/techno hvězda České republiky DJ ORBITH, jihlavská techno stálice DJ HAMMERSMITH, plzeňský techno/trance maniak DJ MOLCZIK a velikán ze Strakonic, DJ WOBR.

Ovšem i druhá, house/progressive stage je nacpaná kvalitními jmény, která zaručují výbornou muziku od začátku do konce. Headlinerem tohoto podia bude DJ z Pardubic, jediný Čech, který vystoupil na TIESTO CEE Tour v pražské T-mobile aréně, asi nejznámější propagátor trance music v naší zemi, tentokrát ovšem ve speciálním progressive house setu, DJ MICHAEL C. Dále Vám toto podium nabídne tyto střelce: DJ GROOVE DAN, DJ EFENDY, DJ SPIRIT a DJ PELLICAN.

O kvalitní muziku tedy rozhodně nebude nouze. Ale co dál? Inu, jako obvykle. Kvalitní zvuk a světla, dekorace od Free Production, videoprojekce od PHASE Praha, začátek již ve 20:00 a konec v 6:00 ráno. To vše za cenu 170,- (+ poplatky) v předprodeji a 250,- na místě.

Free Production Vás srdečně zve na taneční událost letošního jara v Českých Budějovicích. Přijďte se pobavit na Vaši EXPLOSION!


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika