Harderstyles kalendář 04/2011

Harderstyles kalendář 04/2011

30. 03. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Zřejmě největšími dubnovými událostmi v rámci harderstyles parties budou bezpochyby holandská Masters of Hardcore a belgická Black. Za pozornost také stojí domácí Karnage Attack Vol. 2, kam dorazí dj Radium společně s ostravskou klubovkou F*ck The Fame, kde se představí slovenský Sepromatiq. Nabídek je poměrně dost, stačí si jen dobře vybrat v našem přehledu.
2. 4. - Karnage Attack Vol.2
Do klubu Cross v Holešovicích přijede domácímu publiku dobře známý dj Radium z labelu Audiogenic. O support se mu postarají kolegové z francouzského vydavatelství Karnage – Thanos, Jof a Blak. Domácí barvy budou hájit Hungry Beats. Začíná se v 20.00 a ten kdo přijde do 21.00 navíc získá zvýhodněný vstup.

2. 4. - Masters Of Hardcore

V ten samý den proběhne v holandském městě Den Bosch v komplexu Brabanthallen další party z edice Master sof Hardcore, tentokrát s podtitulem Statement of Disorder. Kompletní line up plný samých zvučných jmen najdete v detailu akce.



2. 4. – Extreme Hard Sound

A do třetice opět sobota 2. dubna. V hudebním baru Ponorka na Náměstí Jaroslava Seiferta v Kralupech Nad Vltavou se od 21:00 uskuteční párty Extreme Hard Sound, kde se bude prezentovat hardstyle a holandský gabber-hardcore. O přísun kvalitního soundu se pak postará silná Hard-Alliance čtyřka HappyDJ, Darkwatcher, Dark Wizard a The Nazgûl.

9. 4. - Knock Out Round 3

Holandský SilverDome v Zoetermeer bude hostit již třetí pokračování tohoto eventu. V ringu se uskuteční celkem osm soubojů, v nichž se utká více jak dvacet účinkujících djs. Hlavním lákadlem bude bezesporu Headhunterz, Technoboy, Psyko Punkz, Noisecontrollers, Stephanie nebo duo Josh & Wesz.



15. 4. - Sajgon party aneb maškarní haldomrd
Hrádek nad Nisou o sobě dává po delší odmlce opět vědět. Nyní jste zváni na akci do haly Motokáry, kde na vás budou čekat Mejra, Neuf, Raiden, či Hagen. Ten, kdo přijde v masce, má nárok na nižší vstupné.

23. 4. - Black 2011 Next Black Overdose

V belgickém městě Hasselt v Ethias aréně proběhne party Black s podtitulem Next Black Overdose. Line-up je plný známých jmen jako je Coone, The Prophet, Brennan Heart (live), Headhunterz & Wildstylez, Noisecontrollers (live), Neophyte, Evil Activites, Tha Playah, Kasparov, Endymion, Nosferatu, Ruffneck, Ophidian a Angerfist (live). Pokud máte chuť vyrazit na tuto party, nezbývá nic jiného, než si včas zakoupit lístek a vydat se na cestu! V jednodušším případě se můžete svézt s naším zájezdem, stále máme volná místa.



24. 4. - Headhunterz
Headhunterz začíná být v Rakousku jako doma. Třetí vystoupení během tří měsíců tentokrát proběhne v klubu P2 Disco ve městě Mattersburg.

29. 4. - FTF - F*ck The Fame with Sepromatiq
Do olomouckého S-Klubu můžete zajít na Techno, HardTechno, Drum'n'Bass, Hardcore či Hardstyle. Jako hlavní host se představí slovenský Sepromatiq. Po jeho boku dále vystoupí britský AlterNate – live a španělský Leandro Rojo. Z řad domácích djs zahrají Pavel Faktor, Darkwatcher či George Crusher.

30. 4. - Mayday
Do německého Dortmundu do komplexu Westfalenhallen na čarodějnice? Proč ne! Hlavním tahákem Factory stage jaou například Showtek, Outblast vs. Korsakoff, Tha Playah, Lenny Dee, Dutch Master, Crypsis (live) a Angerfist (live).
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MASTERS OF HARDCORE - STATEMENT OF DISORDER

Sobota 2. 4. 2011
Vstup: € 54.00
Vystupují:
Courtyard: Dyprax, Amnesys VS Mad Dog, Korsakoff VS Tha Playah, Tommyknocker, Negative A, State of Emergency, Nitrogenetics, Ophidian, Angerfist VS Outblast ( live ), Noize Suppresor, Present Sonar ( live ), Evil Activity ( live ), Hosted by : MC Tha Watcher Isolation: Darkraver, Bass D & King Matthew, Stunned Guys, Mental Theo, DJ Paul, Elstak, Predator VS Nosferatu, Neophyte ( live ), John et Stephenson ( live ), Flamman &, Abraxas feat MC Remsy ( live ), Catscan ( live ), Shadowland Terrorist ( live ), Hosted By : MC Syco Psychward: Day Mar VS Drokz, Unexist, Tieum, Meccano Twins, Hellfish, Satronica &, Tymon, Partyraiser, The Sickest Squad ( live ), Hong Kong Violence ( Live ), Noisekick ( live ), Hosted By : Mc Justice Deathrow: Re-style, Anime, Counterfeit, Exotane, Alien-T, Rayden, Mercenary & The menace, Beatcontroller, East Side Connection ( Live ), Hosted By : MC Nolz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika