Dubnový Vogue s módou světových celebrit

Dubnový Vogue s módou světových celebrit

03. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chcete být letos na jaře IN a zazářit na mejdanech stejně jako hudební a filmové hvězdy? Nevynechejte proto přehlídku aktuální taneční muziky a originální módy, kterou vám v pátek 8. dubna přinese klubová noc Vogue.
Za přípravami letos již druhého vydání Vogue stojí Djka LayDee Jane, která v sobě rozhodně nezapře velkou zálibu v módě a extravaganci. Na páteční večer 8. dubna proto přizvala do pražského klubu Mecca originální módní značku Amplified a jejími hudebními hosty budou DJ Orbith a John Culter. Celý večer se ponese ve slavnostním duchu, své narozeniny zde totiž shodně oslaví ti, kteří se podílí na realizaci nocí Vogue.

Rezidentka pravidelné akce Vogue, Laydee Jane, se může pochlubit teprve v únoru vydanou novou skladbou „Orient Expres“. Tuto opravdovou taneční lahůdku s exotickým nádechem jistě nezapomene zahrát ani v pátek 8. dubna v pražské Mecce. Za mixpultem ji vystřídá Dj John Culter, který pravidelně hostuje na akcích ve vyhlášených českých a zahraničních klubech a je rezidentem jedné z největších club tour party pořádané v Evropě s názvem Sexappeal.

Dalším zvučným jménem programu dubnového dílu Vogue bude stálice na české taneční scéně, DJ Orbith. Své bohaté zkušenosti z hudební branže se rozhodl předávat a tak se kromě svého hraní a produkce vlastních skladeb věnuje výuce djingu začínajících talentů.
Hudební alternativu hlavní scéně nabídne druhá stage, kterou již tradičně ovládne ověřená sestava Dj DejFF a dvoučlenný hudební projekt The Clang (Trancegate & Clara Bailar).

Nebyl by to však ten pravý Vogue, kdyby na něm chyběla módní show. „Tentokrát se představí módní značka Amplified inspirovaná moderní hudbou. Originální kousky s tímto jménem můžete vidět na fotkách známých zahraničních herců a zpěváků, jako Brad Pitt, Paris Hilton, David Bowie a Robbie Williams. Nyní je toto stylové oblečení dostupné také v ČR,“ prozrazuje o módní přehlídce LayDee Jane. Návrháři Amplified čerpají inspiraci v hudbě a ve svých návrzích používají jména a loga světově známých kapel či zpěváků, jako Rolling Stones, The Beatles, Stone Roses a Madonna. Tato módní značka připravuje kolekce stylového oblečení pro milovníky klasického rocku, pop music, ale najdete zde také originální trička a mikiny pro děti.

www.laydeejane.eu

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOGUE

Pátek 8. 4. 2011
Vstup: 200/ VIP 500,-
Vystupují:
LayDee Jane, John Culter, Orbith; 2stage: The Clang (Trancegate & Clara Bailar), DejFF
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika