Prague City Festival se rozrůstá o další den

Prague City Festival se rozrůstá o další den

03. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Indy & Wich + LA4 a KMBL, prvoligový beatbox z Británie, unikátní burlesque show z Německa, speciální narozeninové vystoupení amerických hip hopových legend a další vychytávky! To vše můžete vidět, slyšet a zažít jen 24. června v MeetFactory na vskutku luxusním mejdanu The Night of Indypendence!
„Původně jsme s Indym plánovali spolupráci v rámci hlavního programu 23.června na Výstavišti, avšak vzájemná inspirace byla natolik silná, že jsme se společně rozhodli Indyho vyjmout z davu a limitovaného času, který se zde nabízel a uspořádat této hip hopové ikoně samostatný večer“ sdělil za pořádající agenturu PCF její ředitel Borek Jiřík.

V pražském klubu Meet Factory se tak hned druhý den (tj. 24.6) fanoušci dočkají zjevení v podobě pražských legend - Indy&Wich + LA4. Po úspěšném křtu v Abatonu bude tento koncert na dlouhou dobu jediným v Praze. Indy a Kid „Rae“ Montana (bubeník Clou) představí svou desku KMBL a uslyšíte i fresh pecky z nového sólového alba LA4 – Gyzmo.

petebox

Jak jednodušše lze z mikrofonu učinit hudební nástroj a dokonale na něj imitovat bicí, basu nebo sratche, už poněkolikáté českému publiku předvede absolutní beatboxová špička, Angličan THe PETEBOX. Vítěz Radio 1 Beatboxing Champion, který vystupuje napříč kontinenty, po boku hvězd jako Grandmaster Flash, Will Smith, Pendulum, Mystery Jets, Grooverider, Tim Westwood nebo The Human League a jenž si zcela získal i desetitisícový dav na Trafalgar Square při World Free Running Championships.

Co by to však bylo za mejdan, kdyby na něm chyběly „hustý rošťenky“? Po Peteboxovi se proto pódia zhostí a ženský půvab doslova odhalí berlínské uskupení The TEASERETTES v jejich famózní burleskní show. Zábavnou a dekadentní parodii na striptýzové kluby – to vše představuje burleska, která i díky bývalé manželce Marilyna Mansona Ditě Von Teese dnes opět patří k populární zábavě vyhledávané (nejen muži) na obou stranách Atlantiku a která nažhaví návštěvníky Meet Factory na krásný večer a dlouhou noc. I kvůli nim platí věkové omezení a vstup striktně od 15 let.

O půlnoci se mikrofonu ujme americká hip hopová legenda, která se tou dobou bude pohybovat kolem Prahy a tento mejdan si zvolila pro oslavu svého dvacátého výročí. „Fanoušci hip hopu už v tento moment mají dost indícií, aby kapelu indentifikovali. První tři z nich, kteří napíší správný tip na oficiální profil Prague City Festivalu na facebooku, získají dva volné vstupy. Výherce zveřejníme 15.dubna tamtéž“ dodává Borek Jiřík.

Vstupenky na Prague City Festival – The Night of Indypendence jsou k zakoupení v síti Ticketportal od dnešního dne za 290 Kč.

Více na:
www.ticketportal.cz, www.cityfestival.cz a www.punxnotdead.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE NIGHT OF INDYPENDENCE

Pátek 24. 6. 2011
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
House of Pain, The Petebox, The Teaserettes
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Tom
05. 04. 2011 | 07:46:17
+0 | -0
Do dalších rovnejch ksichtů!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika