Justice a Britney v nářezu od Double-Adapter

Justice a Britney v nářezu od Double-Adapter

17. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Žhavá elektro dvojka Email Checkerr + Flikkerr čili Double-Adapter z Jo'burgu zvedá zadky a poprvé míří do Evropy. A rovnou do Chapeau Rouge! Program pravidelné electro party Clash! doplní bratři v kníru Iva 8Bitová & dj Menšík a pojistky vyhoděj The Fakes. A přijede i jihoafrická televize. To je fakt.
Double-Adapter, mladí lvi z nejnovější velmoci elektra

Email Checkerr a Flikkerr se potkali 8. srpna 1989 a od té chvíle jsou bráchové. Hráli spolu lego, segu, dělali hudbu a něco, čemu máma říká umění a táta čáranice, až se rozhodli, že je čas vyměnit pastelky za něco skutečného. Za to temné. Za to špinavé. Za Britney Spears která na hajzejch kouří Justice. Double-Adapter je audiovizuální exploze z jihoafrického Johannesburgu. Výbušninu z retra i novinek hnětou do tvrdého elektra a místo rozbušky mají videoprojektor. Jejich kombinace djingu a vjingu oslovila hvězdy jako Cyberpunkers, Die Antwoord nebo Haezer, před kterými v poslední době vystupovali. V dubnu se vydávají se na své první evropské turné. O tom, že Jižná Afrika má tvrdé elektro na háku se přesvědčte sami 22.4. v Chapeau Rouge!

Iva 8Bitová & DJ Menšík, bratři v kníru

Před Double-Adapter se v Chapeau v plné síle ukáže duo Iva 8Bitová & DJ Menšík (alias hudební publicisté Aleš Stuchlý a Karel Veselý). Budou vám servírovat defektní funk, sonické švihlosti, hip hop z budoucnosti, třeštivá osmibitová preludia a ketaminový dub. „K jejich futuristické koláži 8bitu, dubu a hip-hopu doporučuji napříště na uklidněnou podávat pcp, andělský prach,“ píše o nich Lukáš Benda na Musicserver.cz



The Fakes


Rezidentní The Fakes se potom postarají o to, abyste domů šli až po rozednění. Jejich mixtape s názvem Kocour Pikeš přichází si můžete poslechnout a stáhnout pod tímto odkazem.

http://www.myspace.com/fakesclash
http://soundcloud.com/the-fakes-1
www.facebook.com/event.php

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH!

Pátek 22. 4. 2011
Vstup: 22.30 zdarma, potom 80,-
Vystupují:
DOUBLE-ADAPTER (south africa) & Iva 8 Bitová & DJ Menšík & The Fakes
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
cr
19. 04. 2011 | 09:21:16
+0 | -0
laakaavee
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika