Adam Cloud bude slavit na Prague Connection

Adam Cloud bude slavit na Prague Connection

19. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšné premiéře klubové party Prague Connection mají Proud-M a Kick da Night agency pro Vás připravené druhé pokračování této noci. Pro tuto noc spojili také své společné síly s úspěšnou klubovkou Steam. Tento večer zde bude také stavit svoje narozeniny člen projektu Proud-M Adam Cloud.
Party Prague Connection Gox opět nabídne publiku dvě samostatné hudební stage, a to Tunnel Stage a Steam Stage. Tunnel Stage představí hudební styly techno, minimal a techhouse v podání těch nejpovolanějších, jmenovitě pak Kaisersoze, Proud-M projekt, Jay Beck, Lucky Luacaso a Milo.

Druhá Steam Stage se ponese v duchu Hit & House & Energy a progressive. Jako hlavní vystupující DJs se na této stagi představí duo Bontrip aka Bon Finix a Tripmain, rezident party Steam Pete Walk a Marty Fish, dále pak Madman a Raju a také duo Matamar DJs.

Steam to je oblíbená česká party se strhující atmosférou a tradicí od roku 2002. Všichni vystupující djs na ní vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy-house, vocal-house a tech-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

Clubu GOX je pro návštěvníky tanečních akcí poměrně novým a neokoukaným klubem. Tento prostor splňuje veškeré tyto požadavky včetně zvukové a světelné aparatury. Jedná se o multikulturní prostor s využitím pro vernisáže, výstavy a především pro hudební produkce. Club GOX www.clubgox.cz se nachází v krásných klenutých prostorách domu v Nádražní ul. 39/76 v Praze 5 – Smíchov.

V klubu jsou dvě oddělené stage, kde je možno hrát současně i různé žánry, velký vybavený koktejl bar a dále místo pro příjemné posezení a osvěžení chutnými nápoji. K dispozici je také projektor s plátnem, fotbálek nebo jukebox s karaoke. Úžasná atmosféra, velkorysý prostor, skvostně vybavený interiér vás pohltí svým neotřelým jedinečným dojmem. Kvalitní vybavení vč. výkonné vzduchotechniky a klimatizace. Výborná zvuková aparatura za 2 miliony Kč, zajišťující optimální akustiku prostoru. Nápaditý světelný park, videoprojekce.

Dodal: Adam Kloud
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE CONNECTION

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Kaisersoze Proud-M Jay Beck Lucky Lucaso Milo Second stage: Bontrip aka Bon Finix & Tripmain Pete Walk Madman Raju Marty Fish Matamar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
PRAGUE CONNECTION, 13.5. Gox
Šperk STORM London + 2x1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika