LayDee Jane

LayDee Jane

25. 01. 2006  |  Autor: mkukin  |  Komentáře (1)
Po E-lite tu máme další půvabnou dajane, která spadla do LifeStylového povídání, které si vzal na starost Mklukin. Odpovědi na otázky jak se ji líbí ve Švýcarsku, jak se těší na hraní v Egyptě, nebo jak hodnotí rok 2005 se dočtete v článku.
Ahoj Lucko :o) Jak se máš??Co je u tebe nového?
Mám se dobře, zrovna mám obdobi relaxace, takže si dávám trochu volno

Jak hodnotíš tvůj nynější život ve Švýcarsku oproti tvému rodišti ČR??
Poslední dobou to často srovnávám a zjistila jsem, že všude je dobře, ale doma nejlíp. Sice je to otřepaná fráze, ale něco na tom je. Myslím, že v dnešní době už takový rozdíl mezi Švýcarskem a Českem není. I tady ve Švýcarsku musí většina lidí šetřit a nemůžou si nijak vyskakovat. Rozdil je v tom, že když někomu zbyde ve Švýcarsku 1000, tak může jet třeba na dovolenou, ale v Čr si za to koupí tak možná tričko. A taky se tu lidé k sobě chovají o něco lépe – není mezi nimi tolik rozšířená závist a nepřejícnost.

Koncem března hraješ v Egyptě.Hrála jsi už někdy v tomto státě a jestli ano, jak tam probíhají akce??Jsou odlišné od těch evropských?
Hrála jsem tam už jednou v loňském roce a mohla jsem i na Silvestra, ale dala jsem přednost Fabricu v Ostravě. Posledně jsem tam hrála v klubu, který je součástí hotelu Hilton, asi pro 800 lidí a to bylo spíše pro místní smetánku. Zpočátku mě jen pozorovali, jako že co tam ta blondýna za tím pultem dělá, ale pak se skvěle rozjeli a pařili jako všude jinde. Po jedné akci je těžké srovnávat.

Jak hodnotíš rok 2005 u tebe z oblasti DJ-ingu?
Pro mě to byl rok plny zajímavé prácea dalších nových zkušeností. Natočila jsem svou první oficiální CD kompilaci, vyšly mi jeden singl a jeden remix na vinylu, zahrála si s několika zajímavými dji a také jsem začala pravidelně hrát v Turecku. Kromě toho se mi povedlo pozvat několik kvalitních djs do Čr a letos v tom určitě budu pokračovat.

Do kterého města v ČR se vracíš nejraději a kde se ti nejlépe hrálo?
No to je velmi ošemetná otázka, ale řekla bych, že je to všude tam kam přijdou lidé za muzikou a s náladou pobavit se! Ale určitě jsou to také moje residence v Praze a Ostravě. A v Brně, je zase naprosto skvělé publikum...:)

Chystáš do budoucna něco nového?
To je jasná věc a je toho teď hodně. Právě dokončujeme smlouvy s novým managementem a s novou bookingovou agenturou a myslím, že mě čeká velmi zajímavý rok. Mám nějaké nové možnosti produkování, které právě zvažuji a také řeším jednu zásádní věc ve svém soukromém životě...

Jaký den ve svém životě by jsi chtěla vrátit, na který nejvíce vzpomínáš?
Určitě několik takových dní je :) Měla jsem to štěstí prožít spoustu krásných dní. Ale nic ve svém životě vracet nechci – i kdyby to šlo. Myslím, že život se má na plno prožít a tak jsem ráda za každý nový den, když se ráno probudím :)

Proč sis vybrala zrovna styl taneční hudby trance a tech-trance,který hraješ?
Tak to nebylo tak, že jsem si řekla : tak a teď budu hrát to a to, ale prostě to tak vyplynulo. Hodně lidí ví, že jsem začínala spíše s komerčním trancem, ale postupně jsem poznávala nové producenty, novou muziku a tech-trance je mi teď nejbližší. Je to zajímavý kompromis mezi technem a melodickým trancem, protože má groove, ale zároveň je to pestré. A barevnost hudby je pro mě velmi důležitá.

Jakého DJ-e nejvíce uznáváš? A proč?
Tak jestli slovem „uznávat“ myslíš respektovat, tak jsou to všichni, kteří hrajou kvalitní muziku a dávaj do toho i kus sebe. Nezáleží mi ani tolik na stylu hudby kterou hrají, jako spíše na přístupu k publiku a k lidem z branže. Někdo ten respekt u mě časem získá, ale někdy i ztratí. Pro peníze to sice děláme skoro všichni, ale na prvním místě by mělo být publikum a nezapomínat na to, že Dj je tam pro pčedevším proto aby bavil lidi.

Co by jsi vzkázala čtenářům poslouchej.net?
Ať poslouchají to co mají rádi a nekritizují to co rádi nemají, protože to zase má rád někdo jiný.

Díky za rozhovor.



1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 01. 2006 | 11:06:26
+0 | -0
Nadherna a nadana slecna. Tesim se na Imperko .... jsem zvedavej co nam predvedes Lucko :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika