Rihard Müller vystoupí na Spiš Original party

Rihard Müller vystoupí na Spiš Original party

27. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Měsíc „Máj“ nebude jen lásky čas, ale také měsíc dobré zábavy a pití. Uspokojte všechny své smysly na Spiš Original party, která vám přinese hvězdy slovenského hudebního nebe. Stačí si koupit lístek na 20. 5. do holešovického klubu SaSaZu a bude o vás náležitě postaráno. Se svými písněmi se zde představí zlatý slavík Richard Müller!
Do rockových rytmů se přenesete s jednou z nejpopulárnějších kapel současnosti – Desmod. Ta začínala v roce 1996 jako metalová kapela a tak není divu, že se nazvali podle upíra obecného (desmondus rotundus), který je oblíbeným tématem metalového žánru. Těšit se můžete i na DJs a další překvapení.

Zkrátka se budete bavit, užívat si, relaxovat a bude dovoleno i hřešit, neboť koncert toho nejlepšího ze slovenské hudební špičky přináší do Prahy výrobce exkluzivní lihoviny Spiš Original se svými chutěmi „zakázaného ovoce“, kterým by ani Adam s Evou neodolali. Vaše chuťové pohárky tak mohou testovat nefalšovanou chuť čerstvých hrušek, švestek, meruněk, třešní a dalšího ovoce ukrytého v tajné středověké receptuře. Milióny prodaných litrů s sebou nesou garanci dobré zábavy na party a oslavách. Tady prostě nesmíte chybět. Bavte se originálně se Spiš Original!



www.sasazu.com

Dodal: Václav Pavlečka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPIŠ ORIGINAL PARTY

Pátek 20. 5. 2011
Vstup: 250 Kč, VIP 1 500 Kč
Vystupují:
Richard Müller, Desmod, DJ Z-Aires, The Robots a Martin Pořízek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SPIŠ ORIGINAL PARTY, 20.5. SaSaZu
2x1 vstup + dárková sada borovička Spiš + skleničky
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika