Eternity opět ve Fabricu

Eternity opět ve Fabricu

29. 01. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Eternity je akce, která cestuje po celé republice a její sedmnáctý díl se uskuteční v ostravském klubu Fabric, a to 18. února
Eternity je akce, která cestuje po celé republice a její sedmnáctý díl se uskuteční v ostravském klubu Fabric, a to 18. února. Ve Fabricu se Eternity konala již několikrát, a to se španělskými DJs Nittem, Javy Unionem, ale i s Brazilcem Murphym a samozřejmě Luccou, kterou pořadatelská agentura Mersey zastupuje.

Tentokrát bude hlavním hostem kanadský DJ a producent Preach, majitel labelu Relic. Preach je jedna z nejvýraznějších postav na světové technoscéně posledních let, patří mezi novou elitu taneční scény, mezi elitu, která pomalu ale jistě vytlačuje veterány z devadesátých let. Jedním z nejvýraznějších úspěchů Preache bylo vydání tracků na novém labelu Carla Coxe 23rd Century a na Tiestově labelu FBI. Jako jeden z mála vystupoval na Dance Valley 05, a to jak v pátek, tak sobotu, na dvou rozdílných podiích, což svědčí o velkém uznání ze strany pořadatelské firmy UDG. Preach je velkým oblíbencem Tiesta, který si ho prosadil na pražské vystoupení na podzim 2005.

Co se týče stylu, Preach nepatří k orthodoxním techno producentům, preferuje melodičtější klubové techno s prvky trance a i proto se těší oblibě příznivců kvalitního techna i fanoušků trance.

Na pomezí techna, trance, progressive i electra se celá párty bude tentokrát pohybovat, o čemž ostatně svědčí i účast dalšího hosta – dje Orbitha, kterého doplní progressive djs Hydrophonic a Louis + Guga ze stáje Sound Of Mersey.

Line up :

21.00 Louis + Guga - progressive set
23.00 Hydrophonic – progressive set
01.30 Preach – techno set
04.00 Orbith – electro set
06.00 end

Vstupné 120 /150

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika