Techno & Minimal kalendář 05/2011

Techno & Minimal kalendář 05/2011

04. 05. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Čistou směsici housové hudby navýšené o trochu funku, tech housu a groove tónů s sebou přivezou Joris Voorn & 2000 and One, kteří jsou jedním z hlavních lákadel letošní (tech) housové Sensation. Zajímavé hosty nabídnou ale i komorní klubové noci jako je pražská party Bubbles či staronová klubovka Itch My Magion v brněnské Flédě.
7. 5. - Bubbles
Na dalším dílu pravidelné klubovky Bubbles na Bukanýru zahraje dvojice sourozenců ze Slovenska říkající si Damolh33. Talentované duo doplní rezidenti Insect Elektrika a tradičně také Awacs.

7. 5. - Itch My Magion
Spojení dvou klubovek na Flédě pokračuje a rozšiřuje se! Květnová akce se koná v rámci festivalu Multiplace 2011. Vystoupí zde Zu, německý Tristen, audiovizuální projekt ze Slovenska Bios, Kellys nebo Click joe.

10. 5. - Praha Calling
V rámci pravidelné akce Praha Calling v novém pražském klubu Yes zahraje Djane Sonja společně s djem a producentem Marconim. Těšit se můžete na aktuální tech-deep-house sound.

13. 5. - GTFCKD
Afrika Islam zahraje po dlouhé době opět v Čechách. Konkrétně potom 13. 5. 2011 na dalším dílu party GTFCKD. Populární Američan přichystal svým českým fanouškům živelnou show, která bude rozdělena na dvě vystoupení: kratší funky na VIP boat a taneční dvouhodinovkou přímo v klubu Lávka. Afriku dále doplní domácí djs Ketan feat. Rishin (drums), Josef Sedloň a Dannloop.

13. 5. - 11th Anniversary of Club Fabric
Fabric slaví už jedenáct let svého trvání a fungování. V rámci narozenin klubu vystoupí světová techno legenda Chris Liebing. Společně s ním na pódiu zahraje djka Lucca, slovinský Tomy DeClerque, Orbith a další.

13. 5. - Prague Connection

Tunnel Stage na druhém dílu party Prague Connection představí hudební styly techno, minimal a techhouse. Největším lákadlem pro příznivce techna je dozajista legendární Kaisersoze.

20. 5. - Flow

Jedno z nejzvučnějších jmen elektronické muziky vůbec se chystá do Prahy. Návštěva Johna Digweeda potvrzuje vysokou dramaturgickou úroveň noci Flow, na které už zahráli např. Oliver Koletzki, Guy Gerber či Paul Kalkbrenner. Johnovi budou sekundovat tradičně Roman Rai, Fatty M a jako další host se představí ještě domácí Biodan.

21. 5. - Minimal People
Nová noc zaměřená na minimal se odehraje 21. května v pražském klubu Touster. V line upu jsou zastoupeni domácí djs Subgate, Milo, Gusman, Sonja aj.

26. 5. - Unplugged
V rytmech zasněného deep housu a melodického funky housu se bude 26. května opět vlnit klub Bukanýr. Na nejnovějším vydání noci zahraje rezident Face společně s hosty djem Funem a Popshot djs.

28. 5. - Sensation Celebrate Life
V sobotu 28. května se Sensation vrací do Prahy. V line upu letošního ročníku jsou zastoupeni i Joris Voorn & 2000 and One, kteří byli jedním z vrcholů na premiéře „Celebrate Life“ v amsterdamské aréně vloni červenci. Těšit se můžete na čistou směsici housové hudby navýšené o trochu funku, tech housu a groove tónů. Mezi dalšímí djs je například Sharam, Hardwell a další.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika