John B vyráží na miniturné po Čechách

John B vyráží na miniturné po Čechách

05. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Výrazný make-up, divoký účes, extravagantní oblečení, ale především originální hudební styl, to jsou hlavní atributy britského dje a producenta Johna B. Mluví se o něm jako o rockové hvězdě na světové taneční scéně, hraje pro vyprodané festivaly a kluby po celém světě. Ve svém zcela zaplněném květnovém diáři si mezi vystoupeními v Německu, Rusku, Velké Británií a jinde našel čas na návštěvu Čech.
Jeho čeští fanoušci se mohou těšit na Johnovo minitour, které začíná v pátek 13. května v Podkrkonoší v hudebním klubu Továrna v Jilemnici a pokračuje druhý den 14. května nedaleko Pardubic v klubu Roxet ve Skořenicích.

Někdy až stojaté vody taneční scény rozviřuje britský DJ a producent John B. Svým vzhledem, bohémským chováním a hudebním výběrem napříč různými styly rozděluje scénu na jeho fanoušky a ty, kteří jej nenávidí. Johnův hudební styl není snadné zařadit, sedí mu electro, punk rock a drum and bass. John B se již delší dobu drží mezi 100 nejoblíbenějšími DJs světa, ve stylu drum and base pak patří mezi světovou elitu. Poslechněte si aktuální set nahraný v březnu na akci Metalheadz Blue Note Sessions na festivalu Miami Music Week.

john b

John je uznávaný také jako inovativní hudební producent, proslavil se ve svých začátcích skladbou „Up All Night“, která se dodnes v klubech hraje. Své skladby vydává na labelech Beta Recordings, Tangent, Chihuahua a Nu_Electro. Spolupracuje s jinými interprety a remixuje skladby, z těch aktuálních lze jmenovat např. remix drum and bassového hitu z roku 2008 s názvem „Red Sky“. Některou aktuální produkci směřuje i do stylu dubstep. John B aktuálně dokončuje nové album, které má podle odhadů spatřit světlo světa v letošním červnu.



V klubech Továrna i Roxet se můžete těšit na divokou hudební jízdu podpořenou originální image Johna B.

John B v ČR:


13. 5. - Broken Beats
Na 20. narozeninách nejoblíbenější d’n’b noci v Podkrkonoší v jilemnické Továrně se JOHN B objeví vedle djs: Bifidus Aktif, Tactical Skuban. Nebude chybět ani 2. chill out & minimal stage.

14. 5. - RoXeT Fest - Let It Roll warm up

V klubu Roxet Skořenice u Chocně kromě JOHNA B (UK) zahrají: Bifidus Aktif, WAB PROJECT - Winyl vs. Alah, MC Bombicz, ESJAY Tech-house Stage (open air): TRANCEGATE, 2TAKT - Luckie & Petr Eco, LEEMAC, JANNIS, STYX

www.john-b.com

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika