Animal Collective nečekaně v Praze

Animal Collective nečekaně v Praze

10. 05. 2011  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Nikým nečekaná a o to více potěšující zpráva přišla z pražského Meetfactory. Animal Collective si střihnou po třech letech koncert v Praze. Kdy se tak stane a proč se dozvíte v našem článku.
Příčinou pražského zastavení této vskutku originální americké party v Praze, je zrušení dvou koncertů v sousedním Polsku. Zřejmě příliš nízký a dodejme, že i tak trochu nepochopitelný nezájem tamních fanoušků zapříčinil tuto u nás jistě vítanou improvizaci, kdy pomocnou ruku natáhl prostor Meetfacotry a právě tam Animal Collective vystoupí.

Stane se tak vcelku záhy, totiž v neděli 22.5. ve 20:30. Publikum nažhaví před hlavním chodem neméně zajímavý projekt Teengirl Fantasy. Název vcelku napovídá, o co asi tak půjde. Kdo tipnul dream-pop, může vykřičet do světa hurá. Duo Logan Takahashi a Nick Weiss, které prorazilo v roce 2009 i díky fanouškem vytvořenému videu na Youtube, vydalo loni desku 7AM, se kterou letos absolvovali turné s Crystal Castles i aktuální s Animal Collective.



Animal Collective bývají nejčastěji spojování s pojmem frak-folk. Nicméně fakt, že se pohybují na nezávislé scéně dává znát, že s nějakými hranicemi si pánové hlavu vůbec nelámou. Ostatně své skladby před vydáním desky pečlivě testují samotným hraním na koncertech a pak teprve nahrávají ve studiu. Dá se tedy očekávat, že v Praze zazní i nové songy z připravované desáté desky. Vstupné bude v prodeji od 12.5. za 490,- Kč plus poplatky.



Soutěž o vstupy na koncert Animal Collective

O co hrajeme:
2 x 1 vstup

Otázka: Ve které zemi byly zrušeny 2 koncerty v rámci právě probíhající tour Animal Collective?

Váš tip:
Německo
Polsko
Maďarsko


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 21. 5. 2011

www.meetfactory.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: ANIMAL COLLECTIVE

Neděle 22. 5. 2011
Vstup: 490 Kč
Vystupují:
Animal Collective, Teengirl Fantasy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika