Shur-I-Kan zavítá v červnu do České republiky

Shur-I-Kan zavítá v červnu do České republiky

17. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z top producentů současnosti vystoupí 18. 6. v pražském Yes klubu na party Say Yes! Shur-I-Kan je jedním z klíčových umělců Jimpsterova labelu Freerange records, který byl v roce 2007 oceněn titulem Best British Label. Jeho tracky jsou opravdovým pokladem prezentujícím deepovější atmosféru house music.
V minulosti pracoval na remixech světových hvězd jako je Tom Middleton, Akabu, Miguel Migs nebo Fred Everything. Shur-I-Kan navštíví Českou republiku po dvou letech a představí se jako headliner nového eventu v pražském klubu Yes s příznačným názvem Say Yes!

Jeho osobitý sound můžete nalézt kromě labelu Freerange records také na neméně známých labelech jako je NRK, Slip'n'Slide nebo Urban Torque. Shur-I-Kan je také velmi populárním a úžasným house DJem, který vystupuje pravidelně v klubech v USA, Brazílii, Evropě i Asii. Každý měsíc prezentuje na internetu oblíbené podcasty, které rozhodně stojí za poslech.



V Praze se poprvé objevil v roce 2009 v Roxy a nyní se vrací zpět, aby se v intimnějsí atmosféře klubu Yes představil opět domácím party people.

Mimo headlinera se mohou clubbeři těšit na předního zástupce domácí scény - dje Mania, jehož jméno je úzce spjato s prestižní putovní party Havana club Tour de Bar, rezidenta hned několika pražských klubů - dje Subgatea, který často vyráží se svým soundem i mimo Českou republiku a u nás je součástí předních domácích parties a festivalů a Petra K - dlouholetého rezidenta pražského klubu Radost FX.



Nabitý line-up jen dokresluje nejlepší sound system současnosti - Funktion One, velmi přátelské ceny na barech a především parádní atmosféra, která je pro party v tomto klubu charakteristická.

Více informací naleznete na http://www.yesclub.cz a facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=210057575693934

Tak Say YES!

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SAY YES!

Sobota 18. 6. 2011
Vystupují:
Shur-I-Kan (UK), Manio, Subgate, Petr K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SAY YES! 18.6. Yes Club Prague
1x sportovní taška od od design shopu Merry go rando v hodnotě 950,-Kč + 2x 1 vstup; 1x designová filtrovací lahev Bobble + 2x1 vstup; 2x1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika