U-Prag v pátek ve Free-D-baru v Mlékojedech

U-Prag v pátek ve Free-D-baru v Mlékojedech

22. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek 27. května zahájí svým koncertem kapela U-Prag 12. sezónu ve Free-D-baru Mlékojedy. Ještě než to vše vypukne, Dan z U-Prag nám prozradil, co všechno na tento večer chystají a na co se můžeme těšit na jejich připravované desce.
Zahajovací koncert v Mlékojedech bývá vždy největší akcí tamní letní sezóny. Budete hrát na venkovním pódiu na pláži...
Přesně tak. Na prvním místě chceme poděkovat lidem z Free-D-baru za pozvání na otvíračku sezóny – vážíme si toho a věříme, že to lidem sedne. Na akci se už dlouho těšíme, loni jsme v Mlékojedech hráli za krásného počasí a stálo to za to. Vždycky se tam snažíme být co nejdřív, abychom stihli koupačku, pár drinků a za soumraku začali hrát. Stejně to uděláme i tento pátek, takže doufáme, že bude na baru všechno ready už odpoledne :).

Na co všechno se mohou návštěvníci těšit? Chystáte nějaké „specialitky“?
V poslední době kvůli studiové práci na nové desce hrajeme o něco méně koncertů, ale díky tomu můžeme každému z nich věnovat zvláštní péči. Koncert v Mlékojedech tak je výjimečnou příležitostí, kdy si můžeme naplno zahrát a zakalit v super prostředí. Snažíme se co nejvíce nahrazovat samply živými nástroji, a proto zahrajeme – jako již tradičně – s bubeníkem Michalem Pavlíčkem. Fanoušci se ale mohou těšit i na další živé prvky, dokonce zadiktuje i MC Skiver J. Co se týká repertoáru, v pátek zahrajeme tradiční pecky z první desky, ale zazní taky nové věci, které chystáme na druhou desku. Zkoušíme taky speciální verze našich oldschoolových skladeb – myslím, že je na co se těšit.

u prag

Prý jste se podíleli i na organizaci afterparty? Jak bude probíhat?
Snažili jsme se s organizátory vymyslet co nejlepší večírek, kde si přijdou na své všichni milovníci kvalitní taneční hudby. Hned po koncertě U-Prag začne hrát na druhé stagi svůj progressive techno set DJ Slater, k němuž se posléze připojíme s Kokym – s perkusemi a violončelem. Do pozdních nočních hodin pak párty pojede pod taktovkou DJek Babe LN a B4K.

Co bude následovat v sobotu?

Tak samozřejmě přes den zase koupačka a drinky, jak jinak. Nicméně program sobotní noci taky bude stát za to. Na párty vystoupí formace Ohm Square, duo Jan Čechtický aka Jan2 & Charlie One s exkluzivním dj live setem a živým vokálem Charlie spolu s djs Petr K a AK-47, kteří začnou hrát už odpoledne.

Na svém webu uvádíte, že jste začali pracovat na nové desce. V čem se bude lišit od 44 Thousand Actors?
Na desce pracujeme už delší dobu a dáváme si na ní záležet, a proto nejsme ještě schopni říct, kdy vyjde. Čas ukáže nejlíp, která věc obstojí a kterou je ještě nutné předělávat. Můžu prozradit, že na nové desce budeme oproti 44 Thousand Actors více experimentovat, ale ne tak, aby to byla nuda. Bude to hodně rozmanité, od tanečních tracků k téměř filmovým kompozicím... neklademe si žádné meze. Druhá deska U-Prag musí ukázat, že je stále v elektronické hudbě co objevovat, k čemuž nám paradoxně pomáhají právě živé nástroje.

Přijďte si U-Prag poslechnout už tento pátek 27. května do Mlékojed. Jak název napovídá, Free-D-Bar je free ve všech směrech – free relax, free koupání, free sporty a hlavně free vstupné na večerní akce, a proto létu zdar a v pátek na viděnou na otvíračce! Bude to stát za to.

www.free-d-bar.cz


Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
U-Prag, Dj Slater feat. U-Prag drummers, BLN&B4K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ZAHÁJENÍ SEZÓNY VE FREE D BARU, 27.5. Mlékojedy
1x poukázka na 30 minut wakeboardingu
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika