Decadance představuje Tristana Garnera

Decadance představuje Tristana Garnera

23. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již na necelé tři týdny vystoupí na další Decadance house hvězda Tristan Garner. Byl vybrán jako jeden z představitelů francouzské taneční hudby a doufejme, že jeho přítomnost v SaSaZu dodá edici Cabaret ten správný nádech. Zde vám přinášíme jeho biografii.
Tristan Garner si na světové scéně taneční hudby úspěšně buduje pozici jednoho z nejtalentovanějších DJů a producentů NOVÉ francouzské generace, která jde ve šlépějích Cerrona, Daft Punku a Cassiusu.

Tristan se zapsal do širokého povědomí na celém světě řadou oblíbených hitů, jako např. „Give Love“, „Freedom“ či „Caribe“. S Normanem Dorayem za spoluúčinkování Errola Reida vypustil do světa dnes už proslulý track „Last Forever“ a s Gregori Klosmanem stvořili houseovou hymnu loňského roku „Fuckin’ Down“.



Díky svým úspěchům a podpoře takových zvučných jmen jako Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Tiesto, David Guetta, Dirty South a Roger Sanchez si tenhle kluk z Nice už mohl zahrát v nejslavnějších klubech a na nejvýznamnějších akcích, jako např. v Amnesia Ibiza, Pop Plage, Noumea, Goa Beach či v moskevském klub u We Are Family.

Tristan dnes žije v Paříži, kde ho momentálně zaměstnává jeho nový labelový projekt Xtra Life Records, který je subdivizí nahrávací firmy Strictly Rhythm. Ve studiu pracuje na budoucích klubových vypalovačkách jako „Fallin“ feat. Polina u Extra Life/AATW/3Beat, kterou silně propaguje Tiesto, či remixu „Make Your Move 2011“ od Redroche vs Armstrong pro Ministry of Sound anebo na „Rapture“ of Eyezcream and Nadia Ali, který si oblíbili Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Above & Beyond and Cosmic Gate.

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE CABARET

Pátek 10. 6. 2011
Vstup: prvních 300 ks 390 Kč + poplatky, dále 450 Kč + poplatky, na místě 590 Kč/ VIP 990/1190 Kč
Vystupují:
Arno Cost (F), Tristan Garner (F), Lucca (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály, Proud M (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice Live VJ mix – Dílna film
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
m.key
24. 05. 2011 | 11:16:12
+0 | -0
Jak muze nekdo napsat o tomhle discoprujmu, ze jde ve slepejich Daft Punk a Cassius? :-D
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika