Free D bar Mlékojedy zahájí nejen U-Prag

Free D bar Mlékojedy zahájí nejen U-Prag

24. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento pátek se otevírají Mlékojedy! Koupačka v pískovně, pohodová hudba, Free-d-Bar a žhavá novinka pro letošní sezónu – mobilní wakeboardingový naviják a půjčovna wakeboardů, a to všechno jenom 20 kilometrů od Prahy. Poslední květnový víkend navštíví Mlékojedy u Neratovic hned několik hvězd české hudební scény.
V pátek večer 27. května vypukne otevírací mejdan, kdy to na pláži rozbalí nejprve pražská breakbeatová formace U-Prag. Zahrají na venkovním pódiu skladby ze své debutové desky 44 Thousand Actors i pár kousků z nově připravovaného alba. Na koncert si pozvali i několik hostů, např. se s nimi na podiu objeví MC Skiver J. Hned po koncertě U-Prag začne hrát na druhé stagi svůj progressive techno set DJ Slater, k němuž se posléze připojí muzikanti z U-Prag– s perkusemi a violončelem. Do pozdních nočních hodin pak párty pojede pod taktovkou DJek Babe LN a B4K.

uprag

Neméně zajímavý program slibuje i sobotní noc, kdy rozjetou párty podpoří formace Ohm Square, duo Jan Čechtický aka Jan2 & Charlie One s exkluzivním dj live setem. Živý Charlie One je jedna z nejlepších tuzemských zpěvaček a obstará živý vokál. S nimi se budou střídat djs Petr K a AK-47, kteří začnou hrát už odpoledne.

Páteční line-up zde:
19.30 dj Slater
21.00 koncert U-Prag na venkovním podiu
22.30 Dj Slater feat. U-Prag drummers
Cca 23.30 – 5.00 djs BLN a B4K

Jak název napovídá, Free-D-Bar na Mlékojedech je free ve všech směrech – free relax, free koupání, free sporty a hlavně free vstupné na večerní akce po celé léto, což je vzhledem k nabitému programu, lákavá nabídka. Takže létu zdar a neváhejte Mlékojedy navštívit – nudit se určitě nebudete !!!

Do Mlékojed se můžete dostat autem, vlakem (vystoupit v Tišicích) i autobusem (vystoupit v Neratovicích).

www.facebook.com; http://www.myspace.com/free-d-bar
www.free-d-bar.cz

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
U-Prag, Dj Slater feat. U-Prag drummers, BLN&B4K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ZAHÁJENÍ SEZÓNY VE FREE D BARU, 27.5. Mlékojedy
1x poukázka na 30 minut wakeboardingu
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika