Dr. Lektroluv: Tajemný electro muž v zelené masce

Dr. Lektroluv: Tajemný electro muž v zelené masce

24. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
T.A.O je novým konceptem, se kterým nyní Marco V cestuje po světě, a v pátek 24.6.2011 potěší i české fanoušky a všechny příznivce elektronické taneční hudby v holešovickém klubu SaSaZu. Předskokanem bude velmi speciální host, tajemný muž se zelenou maskou, který si říká Dr. Lektroluv. Další velká hvězda, která nechybí na nejvýznamnějších tanečních událostech planety, která si pro vás přichystá porci toho nejlepšího electra.
Tajemný muž v zelené masce, který si říká Dr. Lektroluv vydal od roku 2002 více než deset mix-kompilací. Jeho debutové album nastavilo měřítko pro moderní electro kompilace, mezitím co se jeho skladbám podařilo elegantně předvést na moderní electro taneční scéně. Tento belgický DJ, jež používá místo sluchátek telefon, popisuje svůj hudební styl jako všechno co má elektronický nádech od housu, přes electro, až k technu. Ve známost vstoupil začátkem své kariéry také pod jménem T-Quest, pod kterým vydal spoustu úspěšných releasů. Poslední alba Dr. Lektroluva jsou tři live CD, která byla nahrána na jedněch z nejlepších evropských festivalů jako Dutch Extrema Outdoor, belgický Rock Werchter či Pukkelpop. Tyto tři alba se stala perfektním suvenýrem pro všechny fanoušky!

dr lektroluv

To co začalo prakticky jako žert, se stalo skutečností s vydáním druhé kompilace kde Dr. Lektroluv ožil a poprvé vystoupil na známé party Body to Body ve stylovém klubu Culture Club v belgickém městě Ghent. Toto vystoupení se setkalo s takovým úspěchem, že Dr. Lektroluv se stal rezidentem na noci Body to Body, kde vystupoval po boku takových jmen jako I-F, Miss Kittin, Tiga, Ellen Allien, Tiefschwarz, Ladytron, Ivan Smagghe, Freeform Five, Metro Area, Digitalism, Who Made Who, Adult, Vitalic, The Hacker, Alden Tyrell, Kitbuilders, Dexter, Alexander Robotnick, Legowelt, DJ T, Fat Truckers, DJ Naughty…

Mezitím si Dr. Lektroluv vybudoval obrovskou základnu fanoušků v Belgii a v Holandsku, kde měl možnost hrát na festivalech jako Awakenings, I Love Techno, Dance Valley a v klubech jako Now & Wow, Doornroosje a Dirty Dancing. Mezinárodně si vybudoval také kontakty v zemích jako Irsko, Řecko, Malta, či Itálie, kde je také pravidelně bookován.

Ano, tento muž se zelenou maskou je opravdu zaneprázdněným mužem. Kromě jiného má také vlastní Lektroluv label. Pokud si nechcete nechat ujít jeho skvělé vystoupení po boku jednoho z nejpopulárnějších DJů u nás, Marca V, neotálejte s nákupem vstupenek, které jsou momentálně v prodeji za 550 Kč. Na místě pak bude možné vstupenky zakoupit za 650 Kč. Ti nejnáročnější si mohou také zakoupit VIP vstupenky za 1500 Kč, které umožňují vstup do VIP galerií SaSaZu.

Přidejte se a pozvěte své přátele na Marca V a jeho speciální audiovizuální koncept T.A.O na Facebooku

www.drlektroluv.be

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE ART OF MARCO V

Pátek 24. 6. 2011
Vstup: 550,- na místě 650 VIP 1 500,-
Vystupují:
Marco V, Dr. Lektroluv
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika