Offspring zahájí své turné v Praze

Offspring zahájí své turné v Praze

29. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Množství jejich hitů by vydalo na tři výběrové kompilace, seznam jejich ocenění by čítal několik stran a 50 miliónů prodaných desek z nich učinilo jednu z nejúspěšnějších punk rockových kapel v historii. Offspring - americký fenomén, který „vychovává“ již druhou generaci posluchačů, vyrazí v srpnu na turné a tuzemští fanoušci se jich 16.srpna v Průmyslovém paláci dočkají jako první!
Předprodej vstupenek zahájí Ticketportal v pondělí 30.května v 10:00hod. „Vstupné bude jednotné - 790 Kč. Nicméně s ohledem na to, ze čekáme velký „kotel“, bude z bezpečnostních důvodů prostor rozdělen na dvě zóny – stání u pódia pro 2000 lidí a obyčejné stání pro další čtyři tisíce. Stání u pódia získají ti, kteří si vstupenky zakoupí jako první.“ sdělil Borek Jiřík, majitel agentury PunxNotDead, která koncert pořádá ve spolupráci s InPromotion. „Původně jsme jednali o účasti Offspring na letošním ročníku Sázavafestu, ale nebyli v tomto termínu k dispozici, proto jsme se rozhodli, uspořádat jim vlastní koncert v Praze.“ dodává k tomu ředitel InPromotion Pavel Kloupar.

Od roku 2009, kdy Offspring prvně prohlásili, že začínají pracovat na novém albu, jsou jejich fanoušci jako na trní. Letos v dubnu skupina na svých stránkách i facebooku zveřejnila, že už má pohromadě „dvanáct, možná třináct skladeb. Je mezi nimi spousta skvělých songů, bude to nejlepší deska, jakou jsme natočili“ hlásí svorně Dexter a Noodles. Přivezou novinku do Prahy? Nechme se překvapit.



www.offspring.com

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: OFFSPRING

Úterý 16. 8. 2011
Vstup: 790 Kč
Vystupují:
The Offspring, Rybičky 48
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika