Album Cartonnage pokřtila hvězda filmu Hanebný pancharti

Album Cartonnage pokřtila hvězda filmu Hanebný pancharti

30. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I\'m Not Your Computer. Tak se jmenuje třetí přírůstek do diskografie Cartonnage, který skupina přivítala na světě v úterý 24.května. Komorní oslava a večírek se konal v útulném prostředí stylového klubu 2.patro v Dlouhé ulici, kam měli přístup jen nejvěrnější fanoušci skupiny, její přátelé a spolupracovníci.
Zahájení večírku se chopili DJ’s Ananas a Popshot, které úderem 22hodiny na pódiu vystřídala (toho večera „duhová“) Vanda Choco a Armin Effenberger. Po úvodní skladbě Attention Please duo všechny zúčastněné navnadilo na nové album ještě kousky I'm Not Your Computer, Running a Bravo Viva a pak již přizvalo na pódium kmotra.

„Dámy a pánové jsme strašně rádi, že si ve svém nabitém programu našel skulinku, aby přijel do Prahy, pokřtít naše nové album. Prosím, přivítejte hvězdu filmu Hanebný pancharti pana Arsiera Queen of Diamonds“ uvedla jej Vanda Choco a k údivu publika na pódium nakráčel čtyřnohý krasavec, kterého si opravdu vybral sám Tarantino, aby sekundoval Bradu Pittovi v již zmíněném snímku.

Přestože se Arsi po celou dobu slavnostního křtu choval vskutku důstojně, dort, na kterém byl vyobrazen obal desky I'm Not Your Computer, před ním zůstal uschován a raději se rozkrojil až v jeho nepřítomnosti.

Po křtu se DJského pultu ujmul Dj Felix!, za jehož mixu se Arsiero jako profesionální hollywoodská hvězda spolu se svými bratry bezmála hodinu fotil s kapelou i zástupy diváků.

Nové album Cartonnage je tak oficiálně venku a na co se můžete těšit?
„Je to pokračování našeho synth-popového příběhu. Synt'áky, drum machiny, samplery, vokodéry a jiné hračky nám celý tři roky dělaly společnost. Byly chvíle, kdy se nám plkalo parádně a tyto okamžiky jsme zaznamenali. V electronické hudbě je čas i prostor, si s těmito hračkami povídat a poznávat je. Jsou vesmírný, stejně jako sexy.“ přibližuje novinku tandem Vanda-Armin, který k jejímu vydání vypustil do rozhlasového éteru singl Don't Stop.

Pokud si chcete novinku poslechnout i naživo, pak máte možnost nejen na vybraných letních festivalech ale i 6.7. v SaSaZu, kde budou Cartonnage hosty legendárních Underworld!

Více na www.cartonnage.cz

Dodal: Katka Dědková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika