Kapitán Demo: Zajímá mě jenom jídlo!

Kapitán Demo: Zajímá mě jenom jídlo!

05. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Original mejdan pohostí v Roxy několik vystoupení interpretů, kteří by Vás měli naladit na tu správnou festivalovou provozní teplotu. Jedním z nich je i Kapitán Demo. Pokud jste ještě s tímhle chlapíkem neměli čest se potkat, tak na Original Mejdanu je ta správná příležitost! My vám s ním dnes přinášíme doslova originální rozhovor.
Ahoj Kapitáne, když se rozhlídneš z kapitánskýho můstku, jak nás suchozemce vidíš?
Do hrnce nalijeme čaj, přidáme cukr, šťávu z citronu a pomerančů, kůru z půlky citronu (důkladně omytého), skořici, hřebíček a 5 minut povaříme. Potom přecedíme, přilijeme víno a znovu zahřejeme až k varu. Odstavíme, přilijeme rum a podáváme v nahřátých sklenicích. Lze též podávat ve studené formě.

Hmmm, tak zkusme něco jinýho. Říká se, že tři už jsou kolektiv a Tvoje posádka čítá tři mořský vlky, počítáme-li i Tebe. Nechybí Vám na palubě žena?

V našem kolektivu je žena - málokdo jí vidí, jmenuje se Deo, šije mi boty a hadry, dělá make up a fotky. To ona tahá za nitky. Taky obědnává tu hromadu jídla, co je v backstagi.



Ach, ty ženy, bez nich by to prostě nešlo, včetně Ančy Dlaňový. Jinak respekt za to, že se umíš obout do různých věcí. Kam čert nemůže, tam aspoň zasmradí. Na co, nebo koho máš spadeno příště?
Na novináře!

Jo, tak dyž už jsme u těch novinářů, tak zabrusme taky do tý naší férový politiky. Moje ségra říkala, že kdybys šel do politiky, tak by Tě volila. Co ty a politika, uměl/chtěl bys to dělat?

Politika smrdí, jako když se odkope selka, zajímá mě jenom jídlo!

Tak jako vodkopaná selka, hele nic moc. Vraťme se tedy k muzice. Myslíš, že tě kromě Radia 1 bude hrát i jinej éter a chtěl bys to vůbec?

Rozhlas je telekomunikační zařízení pro jednosměrný přenos zvuku na dálku. Cizím slovem, které už ale v češtině značně zdomácnělo, se také rozhlas označuje výrazem rádio. Obvykle jako přenosové médium slouží vysokofrekvenční elektromagnetické (radiové) vlny, ale používají se i metalické linky (rozhlas po drátě, místní rozhlas) a v poslední době se rozhlas šíří i pomocí internetu a vysíláním ze satelitních družic. To je nuda. Internet mě baví víc.

Á, pán je suvenýr. Co na nás "plivneš" 8. června v Roxy na Original mejdanu?

V Roxy nás bude hrát víc, za gramcema bude stát můj dj Vodník Ámen, pak druhej MC Mataiotechnia, na bicí bude hrát Jiří Pomeje a na ukulele Vlastík Pramínek. Pře náma budou eště ňáký smutný kluci s kytarami (I Like You Hysteric) a Jaro Cossiga.
Přijdte všichni, hlavně si vemte hodně jídla, noc bude dlouhá.



Dodal: Dan Walterstein, INdependent Original s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ORIGINAL MEJDAN

Středa 8. 6. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Kapitán Demo, I Like You Hysteric, Jaro Cossiga, Mataiotechnia, Kay & Tvzex, IM Cyber & MC OneTwo, Chris Sadler & Josef Sedloň, DJ Rockstar & Oliver Beatman, Mr. Ultrafino, Sleeperz (yoyo exhibition) Hybrid Crew (electric boogie)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
opak
06. 06. 2011 | 08:39:13
+0 | -0
:)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika