FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Brutal Assault i letos se silným line-upem

Brutal Assault i letos se silným line-upem
29. 06. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Vojenská pevnost Josefov bude letos hostit již 16. ročník mezinárodního hudebního festivalu Brutal Assault. Tisíce vyznavačů tvrdé hudby se v termínu 11-13. srpna sjedou do historického areálu Pevnosti, aby zde absolvovali tradiční třídenní hudební maratón za účasti více než 75-ti kapel z celého světa.
Každoroční devizou festivalu Brutal Assault je jeho silný line-up, který nabízí jedinečný mix různorodých žánrů tvrdé hudby. Také letošní sestava se pyšní řadou zvučných jmen, kterým vévodí britská legendární formace MOTÖRHEAD. Kapela, jejíž význam přesahuje hranice žánrů a spojuje celé generace fanoušků tvrdé, hlasité a rychlé hudby. Vojenská pevnost v Josefově již ve své bohaté historii hostila nejednoho vojevůdce a panovníka, ale generál Lemmy, jakožto živoucí rock’n’rollová ikona a velký milovník vojenské historie, bude rozhodně patřit mezi ty nejvýznamnější. Jméno MOTÖRHEAD je již přes tři dekády synonymem pro divokou, rychlou, hlasitou a nevázanou rock’n’rollovou jízdu a nová deska „The Wörld Is Yours“ pak dává jasnou odpověď na otázku, proč jsou MOTÖRHEAD i po 36-ti letech stále jednou z největších kapel. MOTÖRHEAD to není jen hudba, MOTÖRHEAD to je životní postoj! „Born to lose, live to win!“

Brutal Assault ovšem nikdy nebyl a nikdy nebude festivalem jedné kapely. Mezi hlavní taháky lze dále zařadit kapely MORBID ANGEL, SUICIDAL TENDENCIES, ANATHEMA, SEPULTURA, SATYRICON, AS I LAY DYING, CATHEDRAL, EXODUS, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, THE EXPLOITED, KATATONIA a další…

brutal assault

Již popáté se festival uskuteční v unikátních prostorách areálu Vojenské pevnosti Josefov, která se nachází u města Jaroměř (cca 130km východně od Prahy). Jedinečná atmosféra a historie vojenské pevnosti z 18. století se již neodmyslitelně staly nedílnou součástí celkové image festivalu a dodávají mu tak punc originality. Celá akce se tak odehrává uprostřed starodávné pevnosti, přičemž obě dvě hlavní scény jsou umístěny na hlavním náměstí a přilehlé ulice slouží jako prostor pro ostatní služby, mezi nimiž nechybí desítky stánků s občerstvením (doporučujeme širokou nabídku vegetariánských a veganských pokrmů), 4 velkokapacitní pivní stany s nabídkou až pěti druhů pěnivého moku a přilehlé bary s širokým sortimentem alko a nealko nápojů.

Členitý areál Pevnosti nabízí také řadu míst pro oddych od hudebního lomozu. Hlavním centrem je v tomto směru chill-out zóna nazývaná „Zelená louka“, která je vzdálena pouhé dvě minuty chůze od obou pódií a nabízí vítané místo pro relaxaci a odpočinek od festivalového ruchu. Kromě toho zde návštěvníci naleznou také gigantický „Metal Market“ s více než 60-ti prodejnami a také stále více populární „Horror Cinema stan“, který nabízí celodenní projekci těch nejkrvavějších „béčkových“ hororů filmové historie.

brutal assault

Pro fanoušky, kteří stojí o čelní pohled z výšky na obě pódia slouží „Přírodní tribuna“. Tento přírodní val je umístěn napříč celým areálem a kromě jedinečného výhledu nabízí také omezenou kapacitu míst k sezení a vlastní zvukové vykrytí.

Svých každoročních zlepšení doznává také hlavní festivalový kemp, vzdálený zhruba 300m od areálu. Kromě velkokapacitních sprch, kavárny, pekárny a pivního stanu, nebudou chybět ani 4 moduly tzv. „VIP campu“, který nabídne stanování v nepřetržitě hlídaném sektoru a s řadou dalších služeb, mezi nimiž nechybí vlastní WC, možnost úschovny, 3 denní vstupenka na přírodní tribunu, poukaz na sprchu a další bonusy.

Pro motoristy je důležitá informace o velkokapacitním hlídaném parkovišti, které bude zřízeno u řeky při vjezdu do Josefova.

Areál se návštěvníkům otevře již ve středu 10. srpna v 15:00h a následovat bude warm-up party za účasti zhruba osmi kapel, které se představí na hlavní scéně.

Bližší informace o předprodeji vstupenek, potvrzených kapelách, campingu, ubytování a dalších důležitých věcech naleznete na oficiálních webových stránkách www.brutalassault.cz.

Dodal: Tomáš Karlík, Obscure Promotion
BRUTAL ASSAULT

BRUTAL ASSAULT

Čtvrtek 11. 8. 2011 až Sobota 13. 8. 2011
do konce července 1 300 Kč, jednodenní na čtvrtek 11. 8. - 1 000 Kč
Vystupují:
1349, A Pale Horse Named Death, Absu, Ahab, Anathema, As I Lay Dying, Asphyx, Benighted, Blood For Blood, Blood Red Throne, Čad, Cannabis Corpse, Cathedral, Comeback Kid, Cryptopsy, Dagoba, Debustrol, Decapitated, Dew-Scented, Dordeduh, Draconian, Einherjer, Excrementory Grindfuckers, Exhumed, Exivious, Exodus, First Blood, Forbidden, Frontside, Genitorturers, Gorod, Gride, Haemorrhage, Hail Of Bullets, Hecate Enthroned, Hermafrodit, Horse The Band, Kataklysm, Katatonia, Khold, Kreator, Kvelertak, Kypck, Mayhem, Momma Knows Best, Morbid Angel, Motörhead, Nervecell, Psychotic Despair, Ram-Zet, Satyricon, Scar Symmetry, Septicflesh, Sepultura, Seventh Void, Silent Stream Of Godless Elegy, Skeletonwitch, Skyforger, Smashed Face, Soilwork, Stíny Plamenů, Suicidal Tendencies, Svart Crown, Sworn Enemy, Sylosis, The Dillinger Escape Plan, The Exploited, Threat Signal, Trigger The Bloodshed, Triptykon, Tsjuder, Turisas, Týr, Uneven Structure, Unexpect, Vader, Your Demise
Koupit vstupenky online
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |