Vladivojna La Chia po letním turné míří do studia

Vladivojna La Chia po letním turné míří do studia

02. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncerty na festivalech Na jednom Břehu v Hradci Králové a Mezi ploty pražské psychiatrické léčebny v Bohnicích začala letní minišňůra zpěvačky a skladatelky Vladivojny La Chia a její kapely. Během června a července se tato nepřehlédnutelná postava české alternativní scény objeví ještě na pódiu v Ostravě, Praze a Trutnově. Poté se se se svou kapelou vrhne na natáčení nové desky.
První koncerty z letního mini turné má Vladivojna La Chia za sebou, další ji čeká už 22. června v rodné Ostravě, kde vystoupí po roce. Ve známém klubu Parník zahraje set složený z první sólové desky Tajemství Lotopu a několika skladeb z filmového alba Nevinnost k stejnojmennému filmu Jana Hřebejka.

O den později, 23. června, bude hudebnice a výtvarnice zahajovat oblíbený festival United Islands. Na takzvané Klubové noci Vladivojna zahraje v předvečer největšího pražského open airu ve Futuru na Smíchově.

Třetím městem z Vladivojnina diáře je podkrkonošský Trutnov. V tamní Galerii Uffo se 12. července uskuteční vernisáž výstavy zpěvaččiných obrazů s názvem Vysoké podpatky, které loni světu představila v pražském designovém hotelu Icon. U té příležitosti Vladivojna také zazpívá několik písniček. Výstava bude trvat přibližně měsíc.

V polovině července se Vladivojna vrátí do "Dark City", jak Vladivojna sama oslovuje své rodné město, na 10. ročník festivalu Colours of Ostrava. Tam už s úspěchem vystupovala několikrát, mimo jiné s kapelou Banana. Naposledy ji publikum tohoto festivalu mohlo spatřit před třemi lety.

"Letos bych ráda s kapelou zahrála několik nových věcí a bude to vlastně poslední koncert před plánovaným natáčením dalšího alba, které chci nahrát ve velké míře akusticky," prozrazuje Vladivojna La Chia.

Nové album natočí s osvědčenou sestavou, s níž nahrává a vystupuje už několik let. Jsou to kytarista a producent Aleš Bajger, čellistka Terezie Kovalová, zpěvačka Sylvie Bee, multiinstrumentalista Tomáš Rossi a mistr zvuku Petr Slezák.

www.vladivojna.com

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika