Již zítra djský workshop pro začátečníky v Roxy

Již zítra djský workshop pro začátečníky v Roxy

19. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý odpoledne zveme především studenty a mladé zájemce o taneční hudbu do klubu Roxy na odpolední djský workshop pro začátečníky. Pod vedením zkušených rezidentů klubu dje Ghonzalese a dje 2k si budete moct vyzkoušet na vlastní \"prsty\" základy djské techniky a popř. nechat si poradit ohledně vybavení začínajícího dje.
Ghonzales a 2K vám předvedou práci se základní, špičkovou djskou technikou: CDJ Pioneer 1000, CDJ Pioneer 2000, DJM Pioneer 800, Technics 1210 SL a Serato SL3.

Zájemce provedeme prostory klubu Roxy a zodpovíme dotazy, týkající se klubové dramaturgie a produkce, zkrátka prvozu klubu. Co to obnáší dje tzv. "zabookovat" a "přivézt", kolik lidí se podílí na přípravě nějakého koncertu/party a co to všechno obnáší...ptejte se, v úterý 21.6. budete mít možnost. A nebojte, zkoušet Vás z toho potom nikdo nebude!

DJ Ghonzales
- rezident party Bush a Beatcase / byl lektorem v pražské djské škole LIVC (později TWM) , která byla základnou pro spoustu mladých začínajících djů.

Dj Ghonzales je většině posluchačů znám jako drum and bassový dj. Ti kteří Honzu znají trošku lépe ale vědí, že rád zabrousí i do dalších žánrů a subžánrů, jako je breakbeat, dubstep, down tempo, nebo abstrakt hip-hop... Mezi jeho oblíbence z velké části patří produkce labelu Ninja Tune.

Ghonzales je residentem hned dvou klubových nocí v Roxy - drumandbassové Bushe a experimentálnější nocí Beatcase. Stejnojmený pořad na rádiu Wave uvádí společně společně s Philipem TBC. Nyní se pojďme podívat na jeho nový setík, kterým je záznam z hip-hopové pořadu na rádiu Spin. Pořad se jmenuje "Hip Hop Drunkiez" a na svědomí ho má DJsko-producentský team: Negative a Trusty. Poslední set kombinuje směs down-tempa a instrumentálního hip-hopu, který též lze nazývat jako Abstrakt hip-hop. Ve světě tenhle sty zastuoují třeba djs Shadow či Krush. V nejbližší době se také dočkáme Ghonzalesovi původní produkce.

DJ 2k - rezident party Shadowbox @ Roxy / součást drumandbassového djského teamu Shadowbox

2K se na české drum"n"bassové scéně pohybuje od roku 2000, je členem Shadowboxu, kde se podílí na chodu webových stránek. Společně s DJem Nitrousem uvádí rozhlasový pořad Shadowbox na pražském Rádiu 1, který je zaměřen převážně na novinky z oblasti světové drum"n"bassové scény.

V roce 2003 připravil s IM Cyber hudbu k úspěšnému divadelnímu představení Discopigs. S DJem Nitrousem pak tvoří djský tandem, v rámci kterého vystupují pod pseudonymem Nitropank. Hrál na větších drum"n"bassových akcích po boku známých jmen jako například Klute, Nu Tone, Lee, Blame, High Contrast, Matrix, Kosheen, Nookie, Goldie a dalších...

Od těchto dvou na slovo povolaných odborníků se toho můžete hodně přiučit, a byla by teda škoda nepřijít! Startujeme v 17:00 a po celou dobu workshopu bude pepsi na baru zdarma ... !

Tento djský workshop je součástí Hudební akademie, potažmo Studentské akademie, což je nový projekt zprostředkující středoškolákům zajímavé volnočasové aktivity zcela zdrama!

Mrkněte se tedy na stránky Studentské akademie, a zapište si do diáře další z workshopů! Je libo filmovou akdemii, fotografickou, výtvarnou nebo třeba interaktivní ve spoluprávi s uznávanou reklamní agentrou Ogilvy? Stačí si vybrat...

www. studentska-akademie.cz
www.roxy.cz






Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STUDENTSKÁ AKADEMIE V ROXY

Úterý 21. 6. 2011
Vystupují:
odpolední workshop pro začátečníky o djingu a hudební produkci 
spolu s DJ residentem Roxy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika