Eternity: Rozhovor s Orbithem

Eternity: Rozhovor s Orbithem

07. 02. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Eternity je akce, která cestuje po celé republice a její sedmnáctý díl se uskuteční v ostravském klubu Fabric, a to 18. února. Tentokrát bude hlavním hostem kanadský DJ a producent Preach,ale ted Vám přinášíme rozhovor s DJ Orbithem..
1) Ahoj Aleši! Sice je už měsíc po Vánocích, ale přesto se moje první otázka bude vztahovat právě k nim: jak jsi je strávil?
Vánoce jsem strávil podle staré dobré české tradice. Takže doma v klidu s celou svojí rodinou. Sice tyto Vánoce byli trochu démonizované médii, ale i přes to, jsem si je moc užil.

2) Jak hodnotíš rok 2005 ty – jak z profesního, tak osobního hlediska? Chceš něco v novém roce měnit?
V tomto roce se pro mě nic zásadního nestalo... Určitě v tomto roce budu hledat člověka, který by mi dělal zahraniční booking, je to hodně těžké, ale pevně věřím, že někoho takového najdu.

3) Dáváš si třeba předsevzetí? Pokud ano, jaké je to pro letošní rok?:-)
Já si na předsevzetí moc nepotrpím, ale i přesto jsem si jedno dal, a to že nebudu pít alkohol, během mého vystoupení, samozřejmě toto předsevzetí jsem si dal, když jsem po Silvestrovském setu ležel na Hotelu a měl strašnou kocovinu.

4) Na čem aktuálně pracuješ a čemu přikládáš prioritu?
Teď jsem nově začal pracovat pro brněnské Rádio Student, kde vysílám každé pondělní odpoledne, vždycky jsem si chtěl vyzkoušet, jaké to je, pracovat v Rádiu, takže teď jsem si splnil sen a jsem za to moc rád, je to velice dobrá zkušenost. Prioritu má hlavně u mě pořád produkování hudby.

5) Co tvoje vlastní produkce, chystáš něco?
Ano, plány jsou, materiál dokonce také, ale teď se naskytla otázka kde to vydat ? ! Neustále vymýšlíme, kde by se dala vydat deska, není to vůbec jednoduché, ale až to bude, tak Vás budu v čas informovat.

6) Hráváš po celé republice – kde se ti hraje nejlépe a naopak, na které místo raději nevzpomínáš?:-)
Každé místo je dobré, záleží jen na tom, jak je party udělaná, jestli je tam dobrý zvuk, světla atd. Nicméně rád se vracím do Flédy v Brně, Roxy, Duplexu...A hlavně také do měst jako jsou Liberec, Plzeň, Olomouc, Ostrava...

7) Jak se na své vystoupení připravuješ?
Svoje vystoupení jsem si nikdy nepřipravoval předem, že bych si napsal na papírek desky jak půjdou za sebou, nebo je doma zkoušel přehrávat, to mi vždy připadalo divný. Příprava probíhá tak, že si sednu ke gramofonu, přehraji nové desky, a dám si do svých Record bagu 120 – 130 vinylu. Samozřejmě když hraji na velké party, tak si nevezmu takové desky jako do Duplexu a naopak, to je moje veškerá příprava.

8) Čeká tě vystoupení 18.2. v ostravském Fabricu spolu s Preachem, Hydrophonicem a duem Louis&Guga. Jaký máš názor na uvedené DJské kolegy?
Tak popořadě :) Preache vídávám docela často, a je to velice chytrý a skromný člověk, na to, kolik toho na svůj mladý věk dokázal - Respect ! ! ! Hydrophonica znám už také docela dlouhou dobu, je to velice snaživý člověk, takže mi nezbývá nic jiného něž mu fandit. Louis & Guga, toto crazy duo mám hodně rád, jsou to naprosto v pohodě kluci, mají můj obdiv a to i v době kdy ještě nehráli.

9) Jedná se o 17.díl klubové noci Eternity. Sleduješ aktivity Mersey agency? Jak je vnímáš?
Sem tam, něco zaregistruji, ale že bych hltal každou party se říct nedá, ale každopádně pokaždé když jsem na party Mersey agency hrál, tak tam byla skvělá zábava.

10) Na závěr pozvi lidi na tuto akci:
Určitě všichni dorazte. Eternity ve Fabricu = skvělý mejdan ! ! !
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika