Vladivojna La Chia chystá nové album

Vladivojna La Chia chystá nové album

27. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z nejvýraznějších domácích hudebnic Vladivojna La Chia pokračuje v sólové dráze, na kterou se vydala předloni albem Tajemství Lotopu. Ostravská rodačka žijící v Praze právě se svojí skupinou pracuje na třetí sólové desce, druhá byla hudba k filmu režišéra Jana Hřebejka Nevinnost.
Z alba Bohémy, jehož vydání je naplánovano na letošní podzim, Vladivojna La Chia pouští do éteru první singl nazvaný Had.

"Ta skladba reaguje na moje vnímání světa. V postavě samotného hada se totiž odráží celý dnešní postoj civilizace k opravdovým hodnotám a tradici. Je to příběh toho, jak materiální svět pomalu odsunul starou moudrost a čistou lásku až někam daleko do ústraní, jako by jí vůbec nepotřeboval, i když opak je pravdou. Také ta písnička vyjadřuje mé osobní poděkování přátelům za jejich existenci, ač to může znít jakkoli pateticky," přibližuje skladbu Vladivojna La Chia, která je jak autorkou textu tak hudby.

Písnička vznikala v "dark city" tedy v Ostravě s kytaristou Alešem Bajgerem, čellistkou Terezií Kovalovou, perkusistou Tomášem Rossim a vokalistkou Sylvií Bee. O závěrečný sound se postaral mistr zvuku Petr Slezák.

Vladivojna La Chia na sebe upozornila ve skupině Banana, s kterou vydala čtyři alba. Tento projekt je nyní na čas zmražen a Vladivojna se věnuje sólové dráze.

Její hudební, ale i výtvarnou tvorbu najdete na www.vladivojna.com


Dodal: Pavel Eichler, Barometr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika