Dance radio oslaví o víkendu 6. narozeniny

Dance radio oslaví o víkendu 6. narozeniny

29. 06. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Pražské Dance Radio slaví již šest let své existence. A oslavy to budou vskutku velkolepé. Podpořit rádiové veselí můžete totiž hned dvakrát – v pátek na parníku Tyrš a v sobotu v Roxy na Dance Conference. Rozhodně přijďte, bude to stát za to!
Oslavy započnou již zítra. Úderem 20. Hodiny z Rašínova nábřeží v Praze (nedaleko tramvajové zastávky Palackého náměstí) vypluje speciální narozeninový parník Tyrš. Večerem bude provázet ostřílený matador Dance radia Luboš Novák, jehož hlas můžete znát z vysílání jedné domácí televizní stanice. Na palubě bude pro návštěvníky připravená rautová zóna s grilovaným seletem a VIP paluba s míchanými koktejly zdarma do vyčerpání zásob. Pro prvních padesát příchozích bude připraven drobný narozeninový dárek v podobě volného vstupu na sobotní pokračování oslavy v Roxy.

Druhá část oslavy proběhne o den později, tedy v sobotu 2. července v pražském klubu Roxy na party Roxy Dance Conference. Rezidenti eventu CrossRyders si na speciální narozeninovou oslavu pozvali hosty z německého labelu Euphonic. Těšit se tak můžete na Cressidu a Marca Marberga. Pro zájemce bude přichystaná VIP zóna s rautem. Ten, kdo přijde v doporučeném dress code (pánové kravata, dámy koktejlky), bude mít opět do 23 hodin vstup zdarma.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY DANCE CONFERENCE

Sobota 2. 7. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
CrossRyders, Marc Marberg (DE), Cressida (DE) vj Phase (
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika