Simple Plan přivezou nové album i do Prahy

Simple Plan přivezou nové album i do Prahy

29. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tuzemští fanoušci už si mohou oddechnout a dát svým sevřeným palcům „pohov“ – Simple Plan si včera do svého koncertního diáře napevno zanesli Prahu! Ta je uvítá 2.září v Incheba Aréně! Médiím to dnes oznámil ředitel pořádající agentury PunxNotDead Borek Jiřík. „Dnes ve 14 hodin jsme zahájili předprodej. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal za 590 Kč“ dodává Jiřík.
Populární Kanaďané zavítají do naší metropole v rámci právě započatého turné ke zbrusu novému albu Get Your Heart On, které uvedli na trh (Čechy nevyjímaje) teprve před týdnem . Vydání desky předznamenala skladba Can't Keep My Hands Off You, ve které hostuje zpěvák Weezer Rivers Cuomo a jejíž videopodoba přináší záběry z nejnovějšího snímku z dílny Walt Disney Pictures – teenage komedie Prom.



Volba oficiálního pilotního singlu z novinky Simple Plan však padla na skladbu Jet Lag, kterou skupina natočila hned ve dvou verzích - v anglické s Natashou Bedingfield i francouzské se zpěvačkou Marie-Mai, někdejší vítězkou reality show Star Académie. Album Get Your Heart On dále přináší spolupráci s rapperem K'Naan nebo Alexem Gaskarthem z formace All Time Low.

Jak naznačují první recenze alba a dokládá jeho náslech, který skupina umístila na své stránky, máme se opravdu, na co těšit!



O to víc, že to jistě nebudou jen nové skladby, které setlist Simple Plan v Praze nabídne. Fanoušci se s největší pravděpodobností dočkají i průřezu všemi třemi předchozími deskami s hity jako Perfect World, Crazy, Welcome To My Life nebo Save You.

Více na punxnotdead.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SIMPLE PLAN

Pátek 2. 9. 2011
Vstup: 590 Kč
Vystupují:
Simple Plan, Imodium
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika