FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Matadoři i nové talenty na Pilsner festu

Matadoři i nové talenty  na Pilsner festu
30. 06. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Hudební nabídka plzeňského festivalu letos opět slibuje skvělou zábavu. Na pódiích Pilsner Festu, který letos proběhne 26. a 27. srpna, se sejdou vyhlášené hudební skupiny jako Kryštof, Chinaski, Wohnout, No Name, Monkey Business a tradiční host Tři sestry.
Pro zpestření zahrají skupiny hudební vláček, kdy si zapůjčí píseň z repertoáru nastupující kapely. Letošní novinkou bude vystoupení méně známých hudebníků, které na pódia dosadí svým hlasováním v soutěži Prazdroj talentů jejich fanoušci.

Nastávající letní sezonu završí jeden z největších festivalů, který již tradičně oslaví plzeňská piva Pilsner Urquell a Gambrinus bohatým hudebním a doplňkovým programem. Letošní nabídka 20 kapel, které vystoupí na dvou pódiích přímo v plzeňském pivovaru, zajistí mimořádnou hudební show. V oblíbeném vláčku opět vzniknou exkluzivní verze známých hitů v nečekaných verzích. Chinaski pravděpodobně přitvrdí songem z rockového repertoáru Wohnoutů, Tři sestry si zkusí AC/DC revival a No Name předvedou svou verzi funky muziky střídajících Monkey Business. Nechte se překvapit!

Novinkou v hudebním programu letošního Pilsner Festu bude vystoupení méně známých hudebníků, kteří vzejdou ze soutěže Prazdroj talentů. Zájemci se mohli do konce května hlásit se svou nahrávkou do kategorie ‚hudební skupina‘ a ‚zpěváci‘ na www.pilsnerfest.cz. Odborná porota v čele s Danem Bártou a Pavlem Andělem vybrala pět nejúspěšnějších zpěváků, kteří si na Pilsner Festu zazpívají se svou oblíbenou kapelou. Stejnou možnost – vystoupit na vedlejší scéně festivalu – dostanou v kategorii ‚hudební skupina‘ vítězové šesti duelů, které proběhnou v rámci letošního Léta v Prazdroji. Fanoušci budou moci hlasovat pro svou kapelu na webu Pilsner Festu a také hlasovacími kupony přímo na koncertech Léta v Prazdroji. Absolutní vítěz získá regulérní angažmá na příštím Pilsner Festu 2012.

„Z původních padesáti kapel jsme do Prazdroje talentů vybrali opravdu zajímavé kousky a na některé se zvlášť těším. Hlavně fanoušci budou určitě spokojeni, protože je to částečně i jejich volba,“ uvedl Pavel Anděl, hudební dramaturg festivalu.

Pilsner Fest nabídne také řadu jiných zajímavých událostí pod záštitou pivních značek Pilsner Urquell a Gambrinus. I letos se očekává podobná účast jako v loňském roce, tedy něco přes 50 tisíc návštěvníků.

Dodal: Radka Kopecká , AMI Communications

PILSNER FEST

Pátek 26. 8. 2011 až Sobota 27. 8. 2011
zdarma
Vystupují:
Kapela Hrůzy, Eddie Stoillow Kryštof, Navigators & dechová sekce, Chinaski, Imodium, Wohnout, Prague Ska Conspiracy, Švihadlo, CCTV Allstar Band, Tři sestry, Bros’n‘Beasts Špejbl´s Helprs, Beatburger Band & Ondřej Ruml No Name, Embassy Monkey Business, Lety mimo Ohňostroj Ohňostroj, Tleskač, The Prostitutes
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |