Tom Novy vydává CD kompilaci

Tom Novy vydává CD kompilaci

09. 02. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Německý housemaker, o kterém v posledních době není zase až tak slyšet (i když podle jeho občasně aktualizované st si ve studiu šlofíka rozhodně nedává), po pěti letech 5. opět vytáhnul z DJ Bagu svoje nejoblíbenější desky, namíchal z nich novou double CD kompilaci
Německý housemaker, o kterém v posledních době není zase až tak slyšet (i když podle jeho občasně aktualizované stránky tomnovy.com si ve studiu šlofíka rozhodně nedává), po pěti letech opět vytáhnul z DJ Bagu svoje nejoblíbenější desky, namíchal z nich novou double CD kompilaci "Nouvea Niveau DJ Session". Pod obal, který grafik zřejmě sfouknul za 10 minut v přestávce na sváču, pak ukryl jak houseové fláky (nechybí např. jeho vlastní Ibiza anthem "Your Body"), ale tak trochu překvapivě i loungeovější záležitosti.

Pro nezasvěcené/postižené Alzheimerovou chorobou ještě připomeňme, že Novyho můžete vyslídit za projekty jako Novy vs. Eniac, Supermodel DJs nebo Casanovy. "Mnichovský David Morales", který prorazil v roce 1996 hitovkou "Superstar", už remixoval s trochou nadsázky půlku hudebního světa od Blackbox ("Ride on Time"), přes Sonique ("I put a spell on you") a Toma Jonese ("Sexbomb") až třeba k dnes naštěstí neexistujícím popovým slaďochům Backestreet Boys ("The Call"). Jako vedlejšák má Thomas navíc často moderování nejrůznějších TV show, nejčastěji pro MTV, kde jste ho mohli vidět pobíhat s mikrofonem třeba v pořadech Streetlife nebo Battle of DJs.

Další info na www.tomnovy.com


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika