Time Warp expanduje do Itálie

Time Warp expanduje do Itálie

17. 07. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Zatímco bude v Miláně probíhat slavný fashion week značek Prada, Gucci aj., v La Scale zapějí ti nejlepší pěvci báječné operní árie, dne 1. října místní „konzervativní“ program „naruší“ první ročník techno party Time Warp. Ano, slavná halovka letos totiž expanduje do slunné Itálie!
Uspořádání TW v Itálii má na svědomí obrovský zájem místních partypeople o tento event. Na Time Warp do Mannheimu a Amsterdamu totiž míří každoročně tisíce návštěvníků z této země, kteří se tak zasloužili o první ročník party v Milánu.

V říjnu tedy do města módy zamíří ten nejlepší „techno export“. Prozatím jsou potvrzena jména jako Sven Väth, majitel labelu Minus Richie Hawtin či britská ikona Carl Cox. Na italském vydání nesmí samozřejmě chybět jeden z nejžádanějších místních techno djs Marco Carola, line up dále doplní i další domácí zástupci Cirilo a Lele Sacchi. Program je prozatím neúplný, s jistotou se ale můžeme těšit na další spoustu kvalitních djs a live projektů. Více informací najdete na oficiálním webu Time Warpu a na Facebooku.

hawtin

Informace o cenách lístků dodáme co nevidět.

Line up:
Carl Cox – Chris Liebing - Cirillo – Clockwork – Ellen Allien – Fabrizio Maurizi – Karotte – Lele Sacchi – Loco Dice – Magda – Mass Prod – Richie Hawtin – Sven Väth
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP ITALY

Sobota 1. 10. 2011
Vstup: 69 EUR
Vystupují:
Carl Cox, Chris Liebing, Cirillo Clockwork, Ellen Allien, Fabrizio Maurizi, Karotte, Lele Sacchi, Loco Dice, Magda, Mass Prod, Richie Hawtin, Sven Väth a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika