Na druhé výročí Neo Violence přijede Yeti

Na druhé výročí Neo Violence přijede Yeti

19. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Pátek 22. července se neúprosně blíží a s ním i oslava té nejčerstvější klubové hudby Neo Violence. Ta proběhne v pražském klubu Yes! kousek od stanice metra I.P. Pavlova. Pojďme si postupně představit všech sedm vystupujících djs.
Začneme gratulantem hlavním, který k nám dojede ze sousedního Polska. Konkrétněji teda gratulanty, jelikož Yeteez je duo, producentské i djské, skládající se z kamarádů Hellsborthers (polovina ex dua Slam Dunk) a Kobster (Fancy Trash). Yeteez jako duo rozmrzlo dá se říci nedávno, ale jejich hudební počiny jsou více než povedené. Jejich oficiální prvotina vyšla úplně nedávno na nově založeném polském labelu Soundbar Records, další se chystají pro new yourské vydavatelství System Recordings. Polsko momentálně bezpochyb patří k ostře sledovaným evropským zemím na producentském poli a tito dva svou zemi prezentují rozhodně více než dobře. Nebudem se Vám tu snažit slovy jejich podobu house music přiblížit, raději si ji rovnou pusťte skrz následující odkazy:



Jako druhého gratulanta představíme člověka, který si říká Dryman. Člověk, který bez pochyb patří do špičky české uk funky a dubstep produkce. Mezi jeho poslední počiny patří velmi vydařená spolupráce s dalším českým producentem Side9000, nesé název Raindance a vyšla na česko-anglickém labelu Meanbucket. A dále opět necháme mluvit hudbu:



Služebně nejstarším gratulantem bude pražák ze Slovenska, člověk, který stojí za festival Rotor Jelenec - Fedor. Matador, kterého pražskému publiku ani není třeba moc představovat. Jeho sety jsou velmi energické a dlouholeté djské zkušenosti zaručují preciznost v každém mixu.



Dalším na řadě je dMIT.RY. Mentor celé taškařice a Neo Violence samotné. Tuto noc v Yes! klubu bude zároveň slavit druhé kolo svých 26. narozenin, takže kdo to nestihl minuly víkend, má možnost to s ním znovu ...(necháme na Vás). Co bude hrát je jako vždy záhadou a především Vy bude ti, kteří o tom rozhodnou. Zatím si dejte jeho dva poslední mixy, každý úplně jiný:



A máme tu zbývající trojici jezdců. Milovník synťákových zvuků a zakladatel blogu Endless Illusion - Layup. 25. narozeniny zde oslaví i kamarád dj Ol-Wiz a o rok mladší Baf, kteří dříve byli dva, no teď už bafá jen jeden. Ve stejném pořadí jak jsou napsaní zde, najdete i jejich mixy za dvojtečkou:

http://soundcloud.com/layup/layup-wireless-transition-mix
http://soundcloud.com/old-wizard
http://soundcloud.com/bafspace

Pokud jste poslouchali, tak je Vám určitě jasné, že večer bude hudebně dosti různorodý, což my máme rádi, ale aby byl aspoň trochu pořádek, tak jsme pro Vás sepsali line-up. Takže hrát bude každý hodinu a to v následujícím pořadí:

22:00-23:00 - Baf
23:00-00:00 - Layup
00:00-01:00 - Fedor
01:00-02:00 - Dryman
02:00-03:00 - Yeteez
03:00-04:00 - dMIT.RY
04:00-05:00 - Ol-Wiz

Co ještě dodat? No pokud budete hodní, dostanete od nás kus slavnostního dortu a u vstupu Vám za kilo dáme dvacku zpět (pro pomalejší - vstup je 80,-kč). Přijďte brzo, ať se i bavit začnete dřív, proč to taky odkládat, že. A vemte i své oblíbené kumpány, jelikož s těmi se přeci paří vždy líp!

www.yesclub.cz

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEO VIOLENCE

Pátek 22. 7. 2011
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
dMIT.RY, Layup, Ol-Wiz, Dryman, Baf, Fedor, Yeteez
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
dmitry
20. 07. 2011 | 10:10:37
+0 | -0

chybejici link k dmitrymu :)

http://www.mixcloud.com/djdmitry/
Dave
20. 07. 2011 | 09:42:22
+0 | -0
To vypada na super kalbu! :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika