Vyberte si zahraničního hosta party Expectation

Vyberte si zahraničního hosta party Expectation

26. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na podzim tohoto roku pro Vás ExpEvents připravuje vydání svojí klubové akce Expectation, která se bude konat v dobře známém klubu Chapeau Rouge. Prostřednictvím tohoto článku se můžete i vy spolupodílet na vytvoření line upu.
Tou první je Ron Van Den Beuken, kterého doplní T.O.M (Trance-O-Matic). Druhou možností je Setrise, kterého by doplnil Kay Wilder.

Hlasovat můžete do 15.9.2011 na facebooku ve skupině Insound.eu

Ron Van Den Beuken
začal s hudbou koncem 90.let, když ještě studoval práva na univerzitě v Maastrichtu. Tam také navštěvoval místní konzervatoř, takže při své tvorbě může Ron vycházet z velmi kvalitního hudebního vzdělání. Po dokončení studií zkompletoval své první nahrávky "Feel It" a "Keep It Up", které zaznamenaly úspěch jak doma v Holandsku, tak i ve Skandinávii.

V roce 1999 zakládá Ron první trancový projekt s názvem Shane a pod ním vydává skladbu "Cest Muzique". O dva roky později další projekt The Mystery vzbudí pozornost u DJů jako Dave Pearce (BBC Radio 1) nebo Johan Gielen. Několik jeho dalších tracků se prosazovalo celkem úspěšně v holandských hitparádách, ale přelom v jeho kariéře přinesl až rok 2003. Tehdy totiž odstartoval svůj projekt Clokx a první vydanou se nestala žádná menší skladba než Coldplay - Clocks v Beukenově trancovém podání. Tohoto roku Ron také zplodil jeden ze svých nejznámějších hitů, a to sice "Timeless".

Ten, podpořen těmi nejzvučnějšími DJskými jmény, se nevídaně dlouho držel na špičce několika hitparád a okamžitě zahltil kufříky DJských hvězd. Poté vyšly ještě Endless, Sunset, Feelings, Tibet a Ron stále pokračuje v pilném producentském snažení. Další kapitolu jeho tvorby zaujímají remixy, které vytvářel např. pro Randyho Katanu, Blank & Jones, Sandera Van Doorna, 4 Strings nebo Ferryho Corstena. Nemůžeme opomenout také to, že jako producent světové kvality musí své tracky prosazovat i sám, a tak jako DJ křižuje svět od Jižní Afriky až po Mexiko.

Projekty: Clokx, Delerious, Floyd, R.V.D.B., The Mystery, Shane, Unicorn, Zith

T.O.M je zkratkou Trance-O- Matic, což se shoduje se jménem TheO Mullder. T.O.M. tvoří 2 členové, Janco Krale ( 28 ) a Theo Mulder ( 28 ). Tato dvojice pochází z malého městečka jménem Staphorst na severu Holandska blízko města Zwolle. Vždy byli dobrými kamarády a hudba je jejich láskou už od nepaměti.

Známým rituálem pro Janca a Thea bylo, že navštěvovali všechny trance festivaly a party, aby pochopili beaty a atmosféru trancové scény. Na těchto festivalech a party začínali hledat nový zvuk.

V roce 2005 odstartovali s DJingem a produkcí jejich vlastních tracků se zaměřením na trance a progressive. I přes svou lásku k vinylům se jich vzdali, jelikož jejich doba skončila a koncem roku 2009 začínají používat CD přehrávače.

Od té doby T.O.M hráli na nejlepších akcích po celém Holandsku, Německu, v České republice, např.: New Year's Eve Prague (CZ), Sound Of The Netherlands (CZ), Language Of Trance (CZ), Feel Trance On Tour (CZ), Feel Trance (DE), Fusion Of Dance Festival Winter & Summer Editions (NL), Queen Dance Festival (NL) & Dance 4 Freedom (NL).
T.O.M si společně zahráli s velkými jmény hudebního průmyslu: Marcel Woods, Ron van den Beuken, Sequenta, Dazzle, Daniel Wanrooy, Amex a mnoho dalšími.

Svěží a chladivý sound T.O.M se stal velmi rychle oblíbený u místních lidí. V roce 2009 se T.O.M rozhodli investovat více času do produkce. V současné době je Theo DJ, producent a tvář T.O.M., Janco je spoluproducent, věnuje se managementu, správě a aktualizaci webových stránek i sociálních sítí.

Producentské duo žijící v Holandsku muselo přinést na trh něco nového, neboť v Holandsku je mnoho výborných DJů a laťka je nastavena příliš vysoko. Od roku 2009 vydávají u společností: Black Hole Recordings, In Trance We Trust, Fektive, Musical Madness, Spinnin a vytváří remixy například pro: Ron van den Beuken, Virtual Vault, Julian Vincent, Amex a mnoho dalších.

Jejich autorský track "Monsoon (Jason van Wyk Remix)", ATB zařadil na svou kompilaci "The DJ6 In The Mix" a stejně tak i Bobina si vybral "Monsoon (Original)" pro svou novou kompilaci "In Trance We Trust".

Nyní je produkce T.O.M podporovaná od jmen jako např.: Tiesto, Above & Beyond, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Bart Claessen, Markus Schulz, Alex Morph & Paul Oakenfold a mnoha, mnoha dalších.

V měsíčních intervalech se T.O.M objevují v jejich vlastní radioshow pod názvem " T.O.M Fairytales" na Puresound.FM. Kromě toho poskytují mnoho rozhovorů do novin, trance webových stránek, trance magazínů a show.

Jedním jejich vrcholným středem pozornosti bylo v Tiestově show s názvem " 15 Minutes of Fame @ Tiesto's Clublife" na rozhlasové stanici Radio 538.

Setrise aka Melle Bakker
je novou taneční senzací z Utrechtu v Nizozemí. Jeho produkce jsou často podporovány jmény jako Armin van Buuren, DJ Tiësto. Dokonce Benny Benassi ho požádal o remix dnes již slavné klasiky ´´SATISFACTION´´ a tuto předělávku masivně podporoval Paul van Dyk po dobu několika měsíců. Melle rozšiřuje svůj zvuk po celé Evropě po boku umělců jako například: Eric Prydz, The Crookers, Cosmic Gate, Scot Project, Rank 1, Jochen Miller, Sean Tyas, John O´Callaghan, DJ José, Johan Gielen, Mark Sherry, Yoji, Bas & Ram a mnoho dalších.

Nyní, ve věku 19 let, jeho tracky Reckless, The Attitude, Goomba, Tropical Shores a Devastate se snaží zařazovat většina světových rádií do svého vysílání, české Dance Radio hraje Kernkraft 400 několikrát týdně. Také většina house / trance DJs po celém světě Melleho ve svých setech podporuje.

Melle je také důležitou osobností nizozemské hudební stanice DeepFM. Britský MIXMAG mu přidělil titulek ´´dech beroucí a přesvědčivý´´. Od tohoto nadějného mladíka můžeme očekávat ještě mnohem více.

Rok 2011 je pro něj velice úspěšný, stihl udělat remake klasiky "Kernkraft 400" od Zombie Nation a nové tracky jako Odysseus, 39e, Hypernova nebo vokální track s Yanou Kay –" Weapon" můžete slyšet v těch nejžádanějších rádiových show, za zmínku stojí třeba Tiestův "Club Life", Arminův "A State of Trance". Tento rok se věnuje nejen produkci, ale zároveň si zahrál v zemích jako například Rusko, Bělorusko, Polsko, Německo, Itálie. Za svůj největší úspěch považuje své vystoupení na Sensation White 2011 v Bělehradě. V červenci ho čeká jeden z největších festivalů v Holandsku s názvem Electronic Family, kde vystoupí po boku DJs jako Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Gareth Emery, a všech dalších, co v taneční světové scéně něco znamenají.

Kay Wilder
v současnosti nejrychleji stoupající hvězda v Holandsku, DJ a producent Kay Wilder, se propracoval na největší a nejlepší party šikoro daleko. Kořeny Kaye sahají na sever Holandska, kde se také začala projevovat jeho vášeň k hudbě.

Kay Wilder se odlišuje od ostatních DJů svou neuvěřitelnou znalostí hudby, kterou lze rozpoznat v jeho precizních setech a v jeho vnímání hudby. V rámci nominací "Best Frysian DJs" a "Overall Frysian PoP Award" se mu dostalo poděkování za udílení směru ve stylu trance - boří mosty a vždy podá kvalitní výkon. Talent, který je vyhledáván kluby po celém Holandsku a jenž je rezidentem v klubu Noa ve městě Leeuwarden (holandský nejpopulárnější klub roku 2009 a 2010) a v klubu Doozo, nebo jeho špičková vystoupení na takových akcích jako Dancetour, Dencity Open Air, Freeze Festival a speciální opening live act společně s Ecoustic ve World Trade Centre v Leeuvardenu nebo show s přední trance vokalistkou Denise Rivera. Se svým vlastním soundem Kay vždy dostává privilegium pořádat warm-up sety pro Junkie XL show a již třikrát byl "předskokanem" pro mistra Marco V.

Na podzim roku 2008 vydává Kay svou první "Watching The Sunset" CD kompilaci, díky níž se v roce 2010 dostává do popředí. Při jeho nejnovější práci se seznamuje s mladičkým talentem Setrise. V jejich společné produkci vzniká track Poetry Clash, jež vychází na SPX Digital/Mondo records. Díky tomu získává pozoruhodnou podporu DJů jako JOOP, Lange, Mark Sherry, Talla 2XLC, Scot Project, Andy Moor, Tritonal a dokonce byl zvolen číslem 1 v Ernesto & Bastian's Tip Top 3 a dostává se na skóre 9/10 na Musicritis.com. Remixy "Poetry Clash" byly několikrát použity i samotným holandským masterem Ronem van den Beukenem a jinými.Druhou nahrávkou vydanou u SPX Digital/Mondo se stává ´´Kay Wilder- Bringing People Together´´. Je to oficiální hymna Dancetour festivalu napříč Nizozemím a dostává se jí velké podpory od Marco V.

Rok 2010 se ukazuje být mezinárodně úspěšným rokem pro Kaye. Povedené vystoupení po celé Evropě, kupříkladu na německé akci Feel Trance v Aakenu a dále v několika klubech v mnoha částech Prahy v České republice. Turné, speciálně vytvořené pro leteckou základnu v Kandaharu v Afgánistánu. Kay na této ohromné show hrál pro 3000 členů ISAF sborů a místní obyvatele.

Co asi přinese budoucnost? Kay Wilder je rozhodně tím, koho byste měli zažít, se svými novými tracky v roce 2010, vystoupeními na hlavních party a událostech jako jsou edice " Kay Wilder On The Beach" a edice Marca V. ´´In Charge Night´´.

Kay Wilder je posledním DJem, který byl přidán do LINE-UPU události "A State of Trance 500", která je pořádána světovou jedničkou mezi DJs – Arminem Van Buurenem a řadí se mezi největší trance události v Nizozemí. Kay si zde zahrál pro více, než 20 tisíc lidí, po boku DJs Armin Van Buuren, Markus Schulz, Cosmic Gate, Rank 1, Paul Oakenfold, John O’Callaghan. Také se účastnil SEAT Next DJ Contest, který umožňuje DJům zaslat jejich vlastní videomix, v tomto Contestu skončil na 4. Místě.

Dodal: David Justian
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika