Víkend ve Fabricu

Víkend ve Fabricu

15. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na pátek klub nachystal Cyclic Drive, kde vystoupí live projekt Phatmatix.Na sobotu to je noc Eternity, která cestuje po celé republice a její sedmnáctý díl se uskuteční právě v ostravském klubu Fabric.
Pátek 17.2. - Cyclic Drive
Live Phatmatix (Acidance Records/Timecode Records) France. Djs: Cymoon, Rawe, Sunset

Za projektem Phatmatix stojí Stephane Rault z Paříže. Bývalý hráč na kytaru v rockové skupině se k psytrance dostal na konci devadesátých let. Od té doby si jako dj prezentující tvrdý noční zvuk zahrál kolem celého světa. Po návratu z australského turné v roce 2003 založil svůj sólový projekt Phatmatix a po mnoha hodinách ve studiu si Rashka vytvořil styl, který může nazývat svým. Měl úspěch a první track Diabolyk vyšel na švýcarském labelu Peak records. Poté se přidal k Mechanik Sound records a dál experimentoval se zvuky a postupy, pracoval s lidmi jako Neuromotor, Hyper Frequencies a na kompilaci Mechanik Castle se zapsal několika kolaboracemi jako Los Diablos (Phatmatix, Neuromotor, Hyper Frequencies), Chromatix (Phatmatix, Chromatone), Superpunk (Phatmatix, Hyper Frequencies) nebo Time Machine (Phatmatix, Neuromotor).

Jeho dynamický zvuk kombinuje funky rytmy se skřípavými efekty a nadpřirozenou atmosférou a vytváří tak kontrast mezi temnotou a světlem. Phatmatix se se svým zvukem stal jedním z nejvyhledávanějších mladých francouzských psytrance projektů a v roce 2005 soustřeďuje svou energie na produkci a hraní pro Red Cells records společně s Triskellem a Digital Talk. A právě teď se také spojil s Acidance records, kteří na duben příštího roku připravují jeho sólové album!


Sobota 18.2. - Eternity 17
Eternity je akce, která cestuje po celé republice a její sedmnáctý díl se uskuteční v ostravském klubu Fabric, a to 18. února. Ve Fabricu se Eternity konala již několikrát, a to se španělskými DJs Nittem, Javy Unionem, ale i s Brazilcem Murphym a samozřejmě Luccou, kterou pořadatelská agentura Mersey zastupuje.

Tentokrát bude hlavním hostem kanadský DJ a producent Preach, majitel labelu Relic. Preach je jedna z nejvýraznějších postav na světové technoscéně posledních let, patří mezi novou elitu taneční scény, mezi elitu, která pomalu ale jistě vytlačuje veterány z devadesátých let. Jedním z nejvýraznějších úspěchů Preache bylo vydání tracků na novém labelu Carla Coxe 23rd Century a na Tiestově labelu FBI. Jako jeden z mála vystupoval na Dance Valley 05, a to jak v pátek, tak sobotu, na dvou rozdílných podiích, což svědčí o velkém uznání ze strany pořadatelské firmy UDG. Preach je velkým oblíbencem Tiesta, který si ho prosadil na pražské vystoupení na podzim 2005.

Co se týče stylu, Preach nepatří k orthodoxním techno producentům, preferuje melodičtější klubové techno s prvky trance a i proto se těší oblibě příznivců kvalitního techna i fanoušků trance. Na pomezí techna, trance, progressive i electra se celá párty bude tentokrát pohybovat, o čemž ostatně svědčí i účast dalšího hosta – dje Orbitha, kterého doplní progressive djs Hydrophonic a Louis + Guga ze stáje Sound Of Mersey.

Eternity v Ostravě již dlouho nebyla, ale všechny předchozí díly byly beznadějně vyprodány, takže doporučujeme si zakoupit vstupenky v síti Ticketpro včas.

Line up:
21.00 Louis + Guga - progressive set
23.00 Hydrophonic – progressive set
01.30 Preach – techno set
04.00 Orbith – electro set
06.00 end

Vstupné 120 /150


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika