Between The Buried And Me vystoupí v Rock Café

Between The Buried And Me vystoupí v Rock Café

22. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Konec prázdnin znamená začátek klubové sezóny, kterou hned zkraje odstartuje česko-slovenský koncert amerických hudebních vizionářů Between The Buried And Me. Na koncertech v Bratislavě a Praze je navíc doprovodí krajané z kapely Animals As Leaders.
Vstupenky na oba koncerty jsou již k dostání ve všech běžných předprodejích, více informací získáte na webu www.obscure.cz.

BETWEEN THE BURIED AND ME rozvířili před nějakými šesti lety stojaté vody extrémní hudby svou deskou „Alaska“, která se tehdy pro nejednoho fajnšmekra stala událostí sezóny. Prakticky od té samé doby jsou tito Američané zapsáni jako jedna z nejrafinovanějších a nejprogresivnějších spolků extrémní hudby. Jsou představiteli těžce definovatelného hudebního mixu, snoubícího v sobě death, grind, prog rock či jazz, přičemž tuto směs pak zpracovávají jako nikdo jiný.

Mnozí z nás mají dosud v paměti jejich tři roky staré vystoupení z Roxy, kde na „turné snů“ předskakovali Meshuggah a Dillinger Escape Plan. Od této doby prakticky neustále potvrzují své dobyté pozice. Ať již na přelomovém album „Colors“, následujícím „The Great Misdirect“ nebo aktuálním EP „The Parallax : Hypersleep Dialogues“. Současní BETWEEN THE BURIED AND ME již dávnou nejsou „pouze“ onou neurotickou a syrovou mašinou jako ve svých ranných počátcích. Mnohem více se v jejich hudbě objevuje nadhled a důraz na instrumentální složku. Přesto všechno pro ně stále platí rčení, které pronesl jeden z návštěvníků památného koncertu v Roxy: „to nejde popsat, to se musí vidět“. Nejlépe v půlce září v Praze nebo Bratislavě.

Animals As LeadersJako support se na obou koncertech představí další nadmíru zajímavé těleso s názvem ANIMALS AS LEADERS. Podobně jako jejich kolegové si libují v progresivních fúzích metalu a rocku, čehož důkazem je jejich dva roky staré debutové album „Animals As Leaders“, ke kterému letos přibude zbrusu nová nahrávka, jejíž představení bude součástí pražského i bratislavského koncertu.

Dodal: Tomáš Karlík, Obscure Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
BETWEEN THE BURIED AND ME (usa), ANIMALS AS LEADERS (usa)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika