Známe line-up GTFCKD djs marathonu

Známe line-up GTFCKD djs marathonu

23. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sobota 3. 9. 2011 patří hudbě a tanci. Na pražském Výstavišti Holešovice se představí v rámci GTFCKD Djs marathonu nejen skvělí djs a několik tanečníků se svou show, ale zažijete také exkluzivní vizuální a světelnou podívanou připravenou přímo pro tuto akci. Těšte se na 18 hodin taneční hudby, spoustu djs a na vstupné - zdarma!
Nezapomenutelný open mejdan plný hudby, kvalitního pití a tance začíná již ve 12 hodin v sobotu 3.9.2011 v zahrádce Pražan. Na zastřešeném podiu, které vévodí celé zahrádce se budou po celý den a noc neúnavně střídat skvělý djs. Celá zahrádka nabídne prostor pro zhruba 400 lidí, nicméně v celém okolí zahrádky je místa neomezeně.

Zahrádka Pražan, jenž se nachází hned vedle Průmyslového paláce a jejíž ploty hraničí také se Stromovkou, Vám nabídne po celý den skvělé zázemí plné měkké trávy, stolů, stánků s jídlem a pitím a pokud bude velké teplo, nebo i nepříznivé počasí, úkryt, v podobě zastřešení 80% celého prostoru zahrádky včetně velkého tanečního parketu, který je také zastřešen. Můžete se těšit na ochutnávku nového energy drinku EXstasy, jenž je naším generálním partnerem a na nealko od firmy Korunní, která si dala za cíl zajistit alespoň částečně pitný režim prvním 300 návštěvníkům.

Djský program na open scéně bez omezení zvuku bude od 12:00 – 22:00. Poté se z důvodu nočního klidu a na žádost města produkce ztiší na dohodnutou úroveň a bude se pokračovat až do pozdních ranních hodin. ** O program po 22. hodině se budou starat např. Ketan, Migell, AK47 a další hosté, které postupně zveřejníme na facebooku, kde nás také najdete.

Bohužel ale z původně celodenního tanečního programu, který byl naplánován jako exhibice v režii několika tanečních organizací, jsme byli nuceni udělat „jen“ taneční vystoupení vybraných jednotlivců a dvojic. Je to z důvodu toho, že s pověřenými organizacemi nebylo možné program dotáhnout do konce. Ale i tak, bude na co koukat.

Krytá scéna v Křižíkové paviloně, která bude volně navazovat na tu otevřenou, nám nabídne naprosto skvělý hudební a vizuální zážitek od 20 hodin až do 5. hodiny ranní. Na prvotřídním aparátu se vystřídají djs jako Michael C, Bidlo, John Culter, K.Sandra a další. Speciálně na naše přání, si pro tuto akci připravil team italské Kinocirkus crew v čele s Vjem Luperem naprosto úchvatnou vizuální show. Těšte se na videomaping, který bude promítán na celou djskou stage a na obrovskou projekci, která bude za a nad djem. Další úchvatný zážitek nás čeká také v podobě světelné a laserové show, kterou si pro nás přichystala firma SOH, která se stará i o zvukový aparát na obou scénách.

Na této akci také odhalíme hosty podzimní GTFCKD v klubu Lávka!!!

Přijďte si tedy s námi užít pohodové odpoledne plné kvalitní hudby a pořádně rozjetý noční mejdan. Je to možná poslední open air akce V Praze!



Line-up djs marathon:


OPEN SCÉNA – ZAHRÁDKA PRAŽAN

12:00 – KETAN
13:00 – DOMIE
14:00 – MIGELL
15:00 – GUSMAN
16:00 – AK47
18:00 – ADAM CLOUD
19:00 – REVIS
20:00 – KIFLI
21:00 – PETE WALK
22:00 – 05:00 - ** info v textu tiskové zprávy


KRYTÁ SCÉNA – KŘIŽÍKŮV PAVILON

20:00 – DANNLOOP
22:00 – MICHAEL J
23:00 – PAVEL BIDLO
00:00 – LUKAS HULAN
01:00 – JOHN CULTER
02:00 – JAKUB MILDNER
03:00 – MICHAEL C
04:00 – K.SANDRA
05:00 – END???


Obě scény se nachází na Výstavišti v Praze Holešovicích. Kde přesně nás najdete vidíte na mapce výstaviště:
mapka

Všechny tímto zveme na nezapomenutelnou akci, která Vás bude opravdu bavit!

www.gtfckd.cz

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJS MARATHON

Sobota 3. 9. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Pavel Bidlo, Lucas Hulan, John Culter, Michael C, Ketan, Kifli, Jakub Mildner, Domie, K.Sandra, AK47, Michael J, Dannloop, Migell, Pete Walk, Revis, Adam Cloud a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika