NOČNÍ PROVOZ opět v pardubické  Aréně

NOČNÍ PROVOZ opět v pardubické Aréně

19. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po roce se opět pardubická ČEZ Aréna stane hostitelem hip hopové akce. Vzhledem k tomu, že se loňská akce setkala s kladným ohlasem, tak 22.4.2006 do malé haly zavítá opět několik zajímavých zahraničních interpretů.
Po roce se opět luxusní pardubická ČEZ Aréna (dříve Duhová Aréna) stane hostitelem hip hopové akce! Vzhledem k tomu, že se loňská akce setkala s kladným ohlasem a nikdo z vás minule nepočmáral Arénu (děkujeme), 22.4.2006 do malé haly zavítá opět několik zajímavých zahraničních interpretů (line-up + stručné info níže). Doprovodným programem bude např. klasický Graffiti betl (slovo vybrané publikem). Časové mezery v line-upu vyplní party djs a po celou dobu akce poběží videoprojekce (záběry z minulého NP atd.). Občerstvení zajistí dostatek stánků a barů, které potěší slevou na vybrané drinky a kdo bude mít vyduněnou hlavu z koncertů se bude moct odreagovat u jednoho z fotbálků. Vstupné zůstává stejně příznivé, jako loni (210,- ebanka /225,- ticketportal). Měli jsme možnost poučit se z předchozích nedostatků a proto věříme, že s akcí budete ještě více spokojeni. Aktualizované informace průběžně najdete na http://www.ustaf.cz/5mcz , nebo volejte na číslo +420 603 561 946, kde si můžete zarezervovat i vstupenky. Otevíráme v 19:00, start programu ve 21:00.


Static & Nat ill (DK)
Již jednou jste měli možnost spatřit jejich nabitou show na Hip Hop kempu 2005. Kdo je viděl, může potvrdit že absence /USA/ nemusí vždy znamenat outsidera na zaplácnutí časové mezery v programu. Jejich diskografie není sice příliš pestrá – to je proto, že jsou jedni z mála těch, co upřednostňujou kvalitu nad kvantitou. Nat ill je člověk, který nic nendělá napůl, což je zárukou kvalitní show. Jeho kolega DJ a producent Static však na jejich koncertech rozhodně není jen křovím, ze kterého se sem tam náhodně ozve skreč provařeného battle samplu. Např. bez jeho doplňovaček pouštěných z desek by jejich koncert ztratil nárok na přívlastek „ojedinělý“. Dvakrát se stal vítězem Dánského DMC, vyhrál Dánské ITF a později i ITF v Evropě. Nějakých 16 let za gramofony asi bude znát.

The Boombap Project (USA)
Trio ze Seattlu. Složení: MC Karim aka Nightclubberlang, Destro Destructo, a DJ Scene. I přes to že současná scéna spadá do multimiliónového biznisu, jejich produkce se stále drží poctivých hip hopových kořenů – klasické špinavé naduněné „boom-bap“ beaty, striktní rap. vydali hned několik nosičů z nichž např. poslední 2LP, vydané pod labelem „Rhymesayers Entertainment“ (Atmosphere, MF Doom, Brother Ali, Eyedea and Abilities, Grayskul...), nese název „Reprogram“. DJ Scene získal titul severozápadního DMC a měl tu čest zúčastnit se DMC mistrovství Spojených Států.

Ohmega Watts (USA)
Účinkoval v ČR jako předskokan De La Soul, je to nejen mc, ale hlavně vynikající producent. S rapem začal v ´93 a produkovat v roce ´97. Jeho věci jsou procítěné, ale zároveň živé a plné energie. Kombinuje prvky Jazzu, Funku a Soulu. Často spolupracuje s živými muzikanty, jejichž nahrávky pak přesamplovává. Stylem se jeho věci podobají produkci Pete Rocka. Poslední jeho deska vyšla pod labelem „Ubiquity recordings“ a nese název „The Find“. Ukázky jeho tvorby najdete na jeho webu.

Mc Da Blingz (UK)
S rapem začal aktivně již ve 14 letech, o rok později nahrál svůj první singl „Friendz“. Sám si obstarával jak produkci, tak i texty. Nebál se experimentovat – jeho repertoár obsahuje hutné beaty i nablýskanější věci decentně laděný do RnB. Zásadní zlom v jeho kariéře přišel po té, co vydal album „Down 2 Earth“ obsahující pecku „Respect“, která se rychle stala oblíbenou díky radiu Beat 106 a později vyšel na CD „Mindset“ se skotským magazínem The Big Issue.


Navigators (CZ)
Sestavu Navigators reprezentují dvě vynikající zpěvačky, sexy mulatka Noemi a exotická Erika - pěveckým projevem přirovnávána k Erikah Badu. Zpěvačky doplňuje Mc Onetwo, který žil nějakou dobu v Americe a díky tomu oplývá perfektní angličtinou. Repertoár Navigators je celý v Angličtině. Na pódiu se jená o sedmičlenné těleso včetně dechové sekce, kláves, bicí, basa, kytara atd...


Tip:
Chcete ještě více ušetřit na předprodeji? Běžná cena lístku v síti ticketstreaml je 225CZK, existuje však způsob jak ho získat za 210CZK. Stačí jednoduše v jakékoliv pobočce E-BANKY poslat na účet 1830878001/2400 částku 210CZK, jako variabilní symbol číslo 22042006 a do textu uvést své jméno a příjmení. Jako spec. symbol uveďte své rodné číslo bez lomítka. Originál potvrzeného vkladového lístku spolu s občanským průkazem na místě bude fungovat stejně jako vstupenka. Pokuď to není jasný, informujte se na telefonním čísle +420 603 561 946.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika