Před Simple Plan zahrají Imodium

Před Simple Plan zahrají Imodium

24. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už příští pátek 2. září ovládnou pražskou Incheba Arenu kanadské hvězdy Simple Plan. Skupina vsadila na českou hudební scénu a rozhodla, že jejich koncert, který je v tuto chvíli téměř vyprodaný, zahájí broumovští Imodium.
"Protože se nám už v minulosti poštěstilo supportovat velkou zahraniční hvězdu v hale, víme, že je to vždycky velkej zážitek a obrovská zkušenost! V případě koncertu Simple Plan tomu nebude jinak“, sdělil frontman Thom za kapelu, která před třemi vystoupila ve vyprodané O2 Aréně před Avril Lavigne. „Mimochodem, byl jsem se podívat na jejich poslední koncert v Praze a překvapilo mě, jakej to byl divokej rocknrollovej mejdan."

Skupina Imodium vznikla v roce 2000 a do dnešního dne vydala tři řadová alba. Zatím naposledy se ohlásila vloni s dvojalbem Polarity, které by ráda pořídila brzy následovníka.

V těchto dnech kapela pomalu uzavírá úspěšnou festivalovou sezónu a vstupuje do podzimní a zimní části turné. Tu mimo jiné zpestří proslulé a již tradiční Bytové turné, kdy skupina navštíví několik vybraných míst navržených svými fanoušky! (více na www.imodiumband.cz).



Zimní koncertování tentokrát skončí nezvykle brzy, aby se Imodium mohli ještě v závěru roku začít věnovat přípravám výše zmíněného čtvrtého alba.

Vzniku nového alba zasvětili letošní rok i Simple Plan, jejichž práce byla završena v červnu vydáním nahrávky Get Your Heart On. Novinka, kterou v rádiích momentálně reprezentuje skladba Jet Lag s Natashou Bedingfield, přináší mimojiné spolupráci se zpěvákem Weezer Riversem Cuomo, rapperem K'Naanem nebo Alexem Gaskarthem z formace All Time Low.

Vedle ukázek z nového alba se však návštěvníci pražského koncertu Simple Plan jistě dočkají i nejednoho jejich staršího megahitu jako Perfect World, Crazy, Welcome To My Life nebo Save You.

Večer v Incheba Aréně zahájí Imodium kolem půl osmé, hlavní hvězdy večera Simple Plan vystoupí zhruba o hodinu později.

Posledních pár vstupenek je k dostání v síti Ticketportal (ticketportal.cz) za původních 590 korun.

Více na www.punxnotdead.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SIMPLE PLAN

Pátek 2. 9. 2011
Vstup: 590 Kč
Vystupují:
Simple Plan, Imodium
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika