Berlínský tech-minimal na Bubbles Digital Night

Berlínský tech-minimal na Bubbles Digital Night

25. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za posledních pár let akce Bubbles Digital Night, která pro vás byla připravována s láskou a elegancí, jste již zažili hodně významných chvil, neopakovatelných zážitků a spoustu legrace. Nyní po čtyřech letech, z technických důvodů nastal čas na velkou změnu. Bubbles Digital Night míří do nového supermoderního klubu Yes club!
Snažíme se dostat partypeople do nové dimenze vnímání hudby a k tomu nám pomůže skvělý zvuk function one, který je v klubu nainstalován. Již v sobotu 3.9. přivítá Praha jedinečný výběr vystupujících, složený z aktuálních hvězd Berlínského minimal techna!

Dubit live! (IT)
Alfeo Pier aka Dubit se narodil v roce 1985 ve městě Molfetta v Itálii. Brnkáním na kytaru, editací ruchů a zvuků v elektronické podobě, experimentováním se zvukem a touhou k odlišnosti se mu v dospělosti dostává silných zkušeností v oblasti Djingu a produkce. V roce 2005 se stěhuje více na sever za novými nápady. V roce 2007 studuje školu zvukového inženýrství. Po dokončení se stěhuje do města Bologna a tam zakládá první projekty a spolupracuje s různými kapelami.

Po prvním releasu na Genesa records se stává známým po celém světě. Zakládá svůj vlastní label Soluxion a vydává na mnoha světových labelech jako třeba Eminor a Monocline! Jeho zvuk ovlivňují styly jako techno, minimal, dubstep, IDM.



Coeter One (DE)
Thomas Klotzki a jeho láska ke zvuku a barvám se ho drží už desítky let, hravá manipulace s různými prvky je jedním z hlavních bodů jeho práce. Kromě muziky se věnuje minimalistickému výtvarnému umění.

V roce 2009 vydává svůj první release na labelu Miniatura, který má veliký úspěch. Pořádá své první párty v severním německu. A pár let na to zakládá se Splatterem vlastní label Frucht. Frucht label se hned od prního releasu dostává do světové špičky prodávanosti. Z 15 prvních releasů se jich do top 100 žebříčku prodávanosti světového minimalu dostává celých 13. Labelu se dostává podpora umělců, jako je Troy Pierce nebo Richie Hawtin.



Splatter (MEX)
Frankie Gonzalez narozen na jihu Mexika, v roce 2004 zakládá projekt Splatter a vyráží do Evropy, skrze Španělsko a Srbsko se dostává do Německa, kde se v Berlíně na trvalo usidluje. Vystupuje po celém světe. Mexiko, USA, Španělsko, Německo. Vydává na labelech jako je Machine Box, Genesa. V roce 2010 zakládá Frucht!



Ixel (DE)
René se věnuje aktivně Djingu od roku 1996, s produkcí začíná v roce 1999 po pár letech vydává na labelech Toppaz, Wall music, Orph:k. Pořádá nejrůznější akce v Berlíně a okolí. Poté potkává Thomase (Coeter one) jeho muzika z tech-housu tíhne více k minimalu.
Po založení Frucht labelu pořádá Berlínskou Frucht label night. Na které mimo jiné vystoupili: Octave, Daegon, Tiari, Mekas, Memnok, Insect Elektrika...

Insect Elektrika (CZ)
Česká dvojka věnující se minimalu od roku 2006. V roce 2007 pořádá v Praze své první minimal party. Releasy na labelech jako Frucht, Genesa, Monocline se dostává do Evropského podvědomí. Svůj live set předvádí v Bratislavě, Berlíně, Vídni.

Pavel Batala (CZ)
Pavel je známý tím, že jeho nejznámější fanoušek je švagr Morgana Freemana. Toto moravské Eso, se věnuje Djingu již od útlého věku, jeho hudba je ovlivněná Richie Hawtinem. Takže je se na co těšit!

www.facebook.com/event.php

Dodal: Martin Vodecka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUBBLES FRUCHT LABEL NIGHT!

Sobota 3. 9. 2011
Vystupují:
Coeter (DE) Dubit (IT) Splatter (Mex) Ixel (DE) Insect Elektrika Pavel Batala
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika