Zástupci z Euphonic na 3G

Zástupci z Euphonic na 3G

01. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rodinné stříbro Fabricu, legendární klubová noc 3G opět po roce přichází s bombastickým line-upem, který v ostatních klubech těžko uvidíte a uslyšíte. Na pátek 16. 9. pozvání přijalo téměř kompletní zastoupení světoznámého labelu a bookingu Euphonic.
Na Euphonic Main Stagei uvidíte skvělé djské a producentské duo Kyau & Albert, bezpochyby vynikající Ronski Speed, Stoneface & Terminal, dále mistra remixů a producenta Dennise Sheperda a v České republice debutující dvojici Schumann & Kloss. Českou klubovou scénu budou zastupovat stále populárnějsí Michal Poliak a rezident klubu a progresivní mág Martin Gredner.

Dalším, zahraničním hostem sálodlouhého 3G line-upu bude britské duo SPACE DJZ, kteří budou kralovat Techno.cz Garege Stagei. Smršť známých jmen pokračuje dále jmény Hydrophonic, Robiq, Danny Bright a Danny May.

V 1. patře klubu s názvem Next Etalon Stage se představí ostravský Piri a společně s ním Tom Carbol, brněnský Peter Pea a Patrik Prelovsky.

Celý Fabric bude dekorován 3G stylizací, šokující světelnou show s více než desítkou inteligentních hlav, barevnými a zelenými lasery, led panely a jak je na našich TOP akcích už zvykem velkým LED panelem, umístěným za djskou stageí.

Chybět nebude tradičně vynikající ozvučení klubu soundsystémem Adamson s výkonem 50 kW, čokoládové a ovocné bary, Fabric párty stan, go-go dancers, Red Bul bar, fastfoodové občerstvení, ale hlavně a především nezapomenutelná atmosféra této jedinečné noci!

Máme pro Vás nachystáno spoustu soutěží o volné vstupy a exkluzivní dárky, které nám věnoval booking Euphonic. Úplnou novinkou a dárkem pro začínající dj´s bude velká soutěž o vystoupení na této prestižní akci! Společně s našim mediálním partnerem rádiem Helax jsme pro Vás nachystali velmi exkluzivní Den s 3G.

www.fabric.cz


Dodal: Daniel Jasník, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

3G

Pátek 16. 9. 2011
Vstup: 300/390
Vystupují:
EUPHONIC Main Stage: KYAU & ALBERT /GER/ RONSKI SPEED /GER/ STONEFACE & TERMINAL /GER/ DENNIS SHEPERD /GER/ SCHUMANN & KLOSS /GER/ Michal Poliak /CZ/ Martin Gredner /CZ/ TECHNO.CZ Garage Stage: SPACE DJ´Z /UK/ Hydrophonic /CZ/ Robiq /CZ/ Danny Bright /CZ/ Danny May /CZ/ 1st floor bar Next Etalon Stage: PIRI /CZ/ Peter Pea /CZ/ Tom Carbol /CZ/ Patrik Prelovsky /CZ/
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika