Losangelsští „hlukaři“ Health se vrací do Prahy

Losangelsští „hlukaři“ Health se vrací do Prahy

04. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtverice Health plánuje na příští rok svojí třetí studiovou desku. Ještě předtím ale naposled vyráží na turné s materiálem z předešlých dvou alb Health (2007) a Get Color (2009). Jejich pražská zastávka je naplánovaná na čtvrtek 8. září v MeetFactory.
HEALTH si vydobili místo na nezávislé scéně ještě před stejnojmenným debutem z roku 2007 díky svému nasazení a neúnavnému koncertování. Do širšího povědomí se dostali díky spolupráci s Crystal Castles, od té doby tento stín překročili.

Tříštivá směs razantních kytar, ječících synťáků a lineárních elektrobeatů, místy podlitá křehce znějícím hlasem jak z jiné zvukové dimenze, možná není úplnou novinkou na noise rockovém poli – ale živelná energie s ortodoxním punk attitude téhle čtyřky sonických šílenců dělá z HEALTH jednu z must see/hear/experience událostí hudebního světa. Losangelská čtveřice se dala dohromady v roce 2006 a takřka přes noc se stala senzací místní DIY scény kolem klubu The Smell. K jejich mezinárodnímu úspěchu je pak vykopnul split singl s Crystal Castles a hlavně neúnavné koncertování, doslova jako o život. Nebo alespoň o zdraví.

Vstupenky za 290 Kč + poplatky v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream. Kombinovaná vstupenka na koncerty HEALTH (8.9.) a Austra (10.9.) za 490 Kč + poplatky v sítích Ticketportal,Ticketpro a Ticketstream.

www.healthnoise.com

Dodal: Tereza Havlínková, MeetFactory
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: HEALTH

Čtvrtek 8. 9. 2011
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
Health (US)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika