Angerfist v Praze na Heart Beat party

Angerfist v Praze na Heart Beat party

06. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
(Promotion) Po více jak třech letech se do Prahy vrací event Heart Beat, jenž měl premiéru na jaře 08 v hale Chirana. Velice kladně hodnocená párty mimo jiné představila hvězdu německého frenchcoru The Speed Freaka. Pokračování měla akce pod širým nebem a to dvě léta po sobě na letišti u Ústí nad Labem s návštěvou více než šesti tisíci lidmi.
Mnohými z nich byla akce hodnocena jako nejlepší festival léta, ba dokonce nejlepší open-air vůbec. Po krátké odmlce se Heart Beat vrací v plné síle do Prahy a hlavnímu městu, na největší ze čtyř scén, poprvé představí ikonu světového hardcoru, holandského producenta jménem ANGERFIST, který se zbytkem lineupu dělá z Heart Beatu 2.011 jednu z největších indoorových hardcore akcí v Čechách. Tomuto žánru budou sekundovat další tři stage, které Heart Beat 2.011 okoření o dubstep, techstep, dark drum'n'bass, hardtek, chillout apod. Celkem se nám tedy představí 18 interpretů z 8 zemí a to vše na čtyřech scénách. Pro tuto pekelnou akci nám své prostory poskytne bývalý kostel v Michalské ulici, dnes hudební klub Kostel.

ANGERFIST začal komponovat v roce 2001 a nejprve vydával desky i vystupoval pod jinými pseudonymy. První EP pod jménem Angerfist vyšlo v roce 2002 a neslo název Criminally Insane. V té době zažil raketový start své kariéry. V roce 2006 vychází studiová deska Pissin' Razorbladez a dnes je Angerfist neodmyslitelnou součástí světové hardcore elity, velkou tváří labelu Masters of Hardcore a pravidelným účastníkem i headlinerem největších hardcore a gabber eventů na celém světě.

angerfist

UK hardcore obstará legenda tohoto žánru, kterou nemůže být nikdo jiný, než britský zabiják THE DJ PRODUCER, který vydává své tracky na legendárních labelech jako Deathchant, Rebelscum nebo The Third Movement. Jeho premiérou před českým publikem bylo vystoupení na X-Massacre 2008 v hale ČKD Kolbenova, která při jeho show praskala ve švech.

Již podruhé v rámci Heart Beat eventu vystoupí THE SPEED FREAK, který je považován za jednoho ze zakladatelů frenchcoru a pro jehož představování není potřeba mnoho slov. THE SPEED FREAK, původem z německého Kaiserslautern, vydal přes 230 náhrávek a patří mezi přední představitele labelu Audiogenic, pod kterým vzniklo nespočet jeho sub-labelů. Sám dodnes vystupuje i produkuje pod vícero jmény, jako například Biochip C, Search & Destroy, Subsonic 808 a mnoho mnoho dalších. Jeho tracky jako Devastator, Steel-Finger nebo Ganjasex mluví za vše.

Headlinerem hardtek stage bude Francouz SUBURBASS, českému publiku dobře známý, a to nejen kvůli tomu, že v Praze již několik let žije, ale i proto, že ve svém žánru dotáhl k dokonalosti ovládání „mašinek“. Jeho livesety jsou neuveřitelným představením plným energie, zručnosti a originálních nápadů.

Návštěvníky čeká mnoho dalších interpretů, které stojí za to poslechnout. Na hardcore stage dorazí přední české duo HUNGRY BEATS, jenž za poslední rok práce začalo svými beaty ničit nejen Česko, ale také plenit města v zemích jako Itálie, Francie, Holandsko či Švýcarsko.

hungry beats

Ze Slovenska dorazí se svým warm up setem DJ ENHANCER. Ten publiku nabídne nejčerstvější várku hardstylu, kterým otevře celé dění na hlavní scéně.

Neméně významnou součástí této akce je DAVE.LXR, člen známého Luxor sound systému, producent a majitel labelu LXRECORDS.

SINAFOX z Ukrajiny nařeže na kusy dark d'n'b, techstep a grindstep a společně s dubstepovým setem od MERAKa tvoří headlinery „zlé“ zlámané scény. Posledním zahraničním hostem je maďarský dj D25, od něhož také můžete očekávat nekompromisní temné d'n'b treky.

Zbytek line-upu tvoří neméně kvalitní DJs a to Ychy a Mephisto z Prague Nightmare, Mejra s Majkl (NSK), Hoodass (UP-Labs), Er (Defekt), Mersi (Spontal crew) a Chemik (DWC).

Do Prahy se tedy chystá zlo, jaké ještě v Čechách nebylo. Kostel se otřese v základech a nedá návštěvníkovi jentak zapomenout.



http://www.nocturnalcrew.cz/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HEART BEAT

Pátek 14. 10. 2011
Vstup: předprodej 299 Kč + poplatky
Vystupují:
ANGERFIST, THE DJ PRODUCER, THE SPEED FREAK, SUBURBASS, ENHANCER, SINAFOX, MERAK, HUNGRY BEATS, YCHY, DAVE LUXOR, SUBSTANCE-D, MEJRA + MAJKL NSK, MEPHISTO, d25, MERSI, HOODASS, ER, CHEMIK
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

07. 09. 2012 | 13:17:54
+0 | -0

Angerfist

Angerfist je nejlepší HC4L Raise your fist for ANGERFIST :D
Delirium
07. 09. 2011 | 13:41:09
+0 | -0

Harder styles

Už sem myslel, že česká scéna nikdy neožije.Díky.
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika