Laurent Garnier: Live Booth Session v Lucerně

Laurent Garnier: Live Booth Session v Lucerně

07. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Laurent Garnier po více jak dvou letech opět v Praze s novým programem. Jak sám říká, spojuje výhody dvou hudebních sfér: improvizované živé hudební produkce a djingu.
4 hodinový exkluzivní live set improvizovaně reaguje nejen na vzájemné momentální hudební nápady, ale také na bezprostřední komunikaci s publikem. Laurent Garnier je ryzí tvůrčí osobnost. Těšíme se na výjimečně silný zážitek, kde se opět posunují hudební hranice.

Jen tři písmena, avšak několik různých významů
Laurent+Ben+Stéphane….“Live Booth Session“, "Loud Bass & Samples. To je jen začátek nového klubově orientovaného projektu. „Po 18ti měsících turné s hudebníky, jsem si uvědomil, že mohu získat mnohem více radosti z živého hraní na festivalech, než jen jako Dj v klubu. Na tour jsme totiž rozvinuli velmi otevřený styl hraní: interakce, improvizace, svobodné vyjádřeni, komunikace. Do té doby jsem si myslel, že to mohu dělat pouze sám ze svého DJ setu. Často, když dnes poslouchám jiné DJ, cítím, že je jejich hra začíná nudit, že nejsou schopni vyváznout z toho co dělali, či stále dělají. Ale proč nehrát tracky jiných spolu s mými? Proč nehrát dva živě a udělat z toho jeden? Po více jak 20ti letech Djingu jsem se potřeboval dostat dále, objevit něco nového“. L.B.S tak nabízí to nejlepší z obou světů, kombinuje zručnost, pohotovost, univerzálnost DJ setu se schopností experimentu živého hraní. Dva decky, Rhode piano, několik kláves a mašinek tvoří organicky improvizovaný čtyřhodinový taneční set s mnohem silnější interakcí s publikem, než kdy před tím. A jedno je jisté, tanec nikdy nelže. A L.B.S to již potvrdil v několika nejlepších klubech planety.

lbs

www.musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Laurent Garnier, Scan X, Benjamin Rippert
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Jervin
08. 09. 2011 | 16:48:00
+0 | -0
Moc jsem je v letě nestihl, když to vyjde, určo zajdu :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika