DC Promo začíná dělat do Hip Hopu

DC Promo začíná dělat do Hip Hopu

21. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První Liga je novej mejdan, kterej odstartuje sérii akcí, který se budou konat v prostoru výstavistě ABC Klubu v Pardubicích, známého také jako L-klub. Akci pro Vás připravuje agentura DC Promotion ve spojení s Cream Praha.
První Liga je novej mejdan, kterej odstartuje sérii akcí, který se budou konat v prostoru výstavistě ABC Klubu v Pardubicích, známého také jako L-klub. Akci pro Vás připravuje agentura DC Promotion ve spojení s Cream Praha. Mejdan není jen pro zasvěcené členy "Hip Hop komunity ", ale také především pro lidi, které už nebaví nalajnovaný druh zábavy a konvenční postoje zajetejch modelů, který nás obklopujou všude kolem. První Liga je originální druh zábavy na poli českého a slovenského hip hopu nejen pro Východní Čechy. Na prvím dílu se představí hned to nej, co tato scéna nabízí - Kontrafakt, Indy a Wich a Prago Union..

Ale máme něco i pro vyvoněný prvoligový slečinky. Druhé Escape RnB podium se ponese v duchu součastnejch nasládlejch hitovek, kterejma nás bombarduje MTV, ViVa a radia. Mejdan bude vychytanej po všech stránkách - na obou scénách krutej EAW sound, masivní světla, vostrý projekce + žívý video sestřih přímo mezi Vámi. Mojito a Cuba Libre za 69,-, shop centrum, lightman shop a další finesi. Můžeš sedět doma na prdeli, jít na diskošku , nebo dělat jiný sterotipní prudy...)

Více info zde.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika