Magnett Show představuje W.I.R.E.

Magnett Show představuje W.I.R.E.

08. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Wasted Idiots Rock Everywhere a nebo také zkráceně W.I.R.E. je mladý dj, člen brněnského Magnett bookingu a především producent elektronické hudby. V současné době pracuje na svém live vystoupení, které si budete moci poslechnout na party Magnett Show v pátek 16. září 2011 v brněnském klubu Favál. Nyní si pojďme představit tohoto nadějného producenta.
W.I.R.E., vlastním jménem Ondřej Hájek, navštěvoval od svých šesti zhruba do patnácti let základní uměleckou školu, kde hrál na klavír a později také na klávesy. Získal tam úvodní znalosti z hudební teorie, ale jinak pro něj forma výuky nebyla moc přínosná.

S produkcí elektronické hudby začal už ke konci základní školy. Nejprve to byl program eJay, jehož možnosti ale záhy vyčerpal a proto se začal rozhlížet po něčem profesionálnějším. Volba nakonec padla na Fruity Loops, které tehdy ještě nebylo nijak zvlášť rozvinuté, ale pro začátek stačilo.

Velký zlom nastal po přestěhování do Brna, kdy W.I.R.E. začal objevovat tamní klubovou scénu. V průběhu prvního roku se seznámil s Paulem Rockseekem, se kterým následně vytvořili několik remixů. Mezi nejznámější patří především She Lives In Man od Support Lesbiens a Trompetentanz od dua Nogales & Maniera. Později potkal i Chrise Böhma (LJ Doxster), se kterým si dobře rozuměli a společně začali vystupovat jako Jack&Joker.

Někdy v první polovině roku 2010 se s Chrisem Böhmem rozhodli dát projekt Jack&Joker na nějaký čas k ledu a W.I.R.E. ohlásil práci na svém novém albu. Na něm pracoval zhruba rok, tedy od června 2010 do června 2011 s přestávkami na studium.

Samotné album obsahuje deset poměrně různorodých skladeb, které jsou laděné hodně tanečně, melodicky a pozitivně. Ve své demo podobě obdrželo album velmi pozitivní ohlasy od lidí z brněnské scény, serveru rave.cz atd. V současné chvíli je už album kompletně hotové a nyní se pro něj hledá uplatnění u jednotlivých labelů.

Toto léto začal zároveň W.I.R.E. vystupovat live, kdy své hraní koncipuje jako speciální set složený výhradně ze svých skladeb, ať už ze zmíněného alba, nebo i starších kousků a také různých remixů. Tento liveact měl zatím možnost předvést na S-O-S Free Festu 2011 a party In Progress na Flédě. V obou případech s velmi kladnými reakcemi.

V současné chvíli pracuje W.I.R.E. na zdokonalování svého live vystoupení a zároveň si pohrává s myšlenkou na více klubově znějící EP. Vy pak máte jedinečnou šanci zažít jeho liveact už v pátek 16. září 2011 na party Magnett Show, která proběhne v brněnském klubu Favál.

http://soundcloud.com/w_i_r_e

Dodal: Martin Pop
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETT SHOW

Pátek 16. 9. 2011
Vstup: 99 Kč (Facebook událost, ISIC), 120 Kč (do 22:00), 150 Kč (po 22:00)
Vystupují:
Tráva, Loutka, Chris Böhm aka LJ Doxster, Martin Pop, KrTTek, Nois, W.I.R.E. live, Scarpo, Diagonal, Ziida
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika