Apparat v Roxy s novým albem

Apparat v Roxy s novým albem

14. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Německý producent Sasha Ring, známější pod uměleckým jménem Apparat je bezesporu jednou z nejzajímavějších tváří současné elektronické hudby. Čelní představitel žánru IDM přijede 7. listopadu do pražského klubu Roxy představit aktuální album The Devil\'s Walk. To by měla vyjít už 27. září u respektovaného labelu Mute.
Melancholická elektronika projektu Apparat vyniká hudební nápaditostí a unikátní atmosférou, na níž se podílí řada živých nástrojů. Často se dostává až mimo hudební realitu, unáší na emotivní posluchače daleko za hranice jeho fantazie.

Jaký je však v případě tohoto berlínského projektu rozdíl mezi zvukem studiové nahrávky a jejím koncertním provedením! Na podiích Sasha Ring připomíná, jakým je fanouškem elektra a techna a dalších odnoží hutné elektroniky.Stejně tak tomu doufejme bude na listopadovém vydání Conference v Roxy, které přivítá Apparat s celým bandem.

apparat
Podívejte se na fotky z vystoupení Apparata v Roxy v roce 2008

"Kapela ví přesně, co hrát, a tak jde naživo o jedno z nejvíce organických propojení klasických nástrojů s elektronikou. Nic se vzájemně neruší a dokonce to chvílemi působí, jako by to celé řídila nějaká umělá inteligence," poznamenal si do notýsku redaktor serveru Musicserver.cz během poslední koncertu Apparat v Praze.

Sasha Ring projekt Apparat založil v roce 1999 spolu s hudebníkem Marco Haasem aka T. Raumschmiere. První album Multifunktionsebene vydali o dva roky později na jejich společné značce Shitkatapult. Miliony fanoušků po celém světě ji přinesla deska z roku 2007 Walls. Loni Apparat vydal skvělou kompilaci v prestižní kolekci DJ Kicks vydavatelství Studio !K7.

apparat

www.apparat.net

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APPARAT BAND LIVE

Pondělí 7. 11. 2011
Vstup: 450/510
Vystupují:
Apparat band, Warren Suicide
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika