B-Complex na Dnb Rodeu v Matrixu

B-Complex na Dnb Rodeu v Matrixu

20. 09. 2011  |  Autor: Veru  |  Komentáře (0)
Všechno to začalo trackem Beautiful Lies, který mi naprosto učaroval. Pamatuji si, že hned při prvním poslechu jsem si říkala: „Tyjo, tak tohle musím vidět naživo.“ Konečně se mi naskytla příležitost a já s obrovským očekáváním vyrazila v pátek 16. září na DNB Rodeo do pražského a těžce vyprodaného Matrixu.
B-Complex, mladý slovenský dj a producent je charakteristický velmi melodickým drum & bassem s příjemnými vokály. Podle jeho vlastních slov je pecka Beautiful Lies klíčem, který mu otevřel dveře do světa. Momentálně spolupracuje s britským labelem Hospital. Na DNB Rodeu nevystupoval poprvé, fanoušci ho mohli vidět už v lednu na první party z této série.

Když jsem přišla dovnitř, bylo v klubu asi 40°C, vzduch už byl těžký a vydýchaný, na podium přes mlhu skoro nebylo vidět. To už to nahoře pěkně rozjížděl dj Akira, karlovarský rodák a patron tamější taneční scény. Nacpáno, tanec, čas ubíhal. Půl hodiny po půlnoci předal Akira pomyslný štafetový kolík B-Complexovi a začala ta správná jízda. Valil to do nás hlava, nehlava.

Dočkala jsem se i vytoužené Beautiful Lies, která málem spustila davové šílenství. Skoro bych ji ale nepoznala. Zvuk byl tak špatný, že vokály se někde ztratily a skladba vůbec nevyzněla tak jak měla. Škoda, kvůli ní jsem sem přišla. Nechci ale jenom hanit! Párty měla fantastickou atmosféru a my ze sebe pomalu vytančili duši.

b complex

Naopak před vstupem si někteří rozjížděli svou vlastní party a padlo i pár ran. Překvapilo mě obrovské množství nezletilých školáků, kteří na párty dorazili a ve svých jednadvaceti letech už jsem tam moc nezapadala. To mě ovšem neodradilo. Odejít mě donutil především extrémně vydýchaný a horký vzduch, díky kterému se uvnitř nedalo vydržet. Extrémofilní jedinci ale jistě pařili až do rána. Asi jsem na to vážně už moc stará…
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB RODEO

Pátek 16. 9. 2011
Vstup: do 22h 90 Kč poté 140 Kč
Vystupují:
B-complex + Akira + Soldik + Eddrum + Amus + Snookey
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika