Underworld poprvé na Time Warpu

Underworld poprvé na Time Warpu

22. 09. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Holandský Time Warp letos prochází velkými změnami – z Amsterdamu se stěhuje do města 'S-Hertogenbosch. Zde 10. prosince jako hlavní hosté vystoupí legendy taneční scény - britské duo Underworld.
Po předchozích dílech holandského Time Warpu, které proběhly v Amsterdamu a Rotterdamu, se party stěhuje do halových prostor Brabanthallen do města 'S-Hertogenbosch. Nová lokace nabídne více prostoru pro tisíce partypeople a také lepší technické podmínky. Návštěvníci se tak mohou těšit na bohatý počet plně zásobených barů, dostatek míst k sezení a především na speciální nekonvenční design celé akce. Time Warp Holland slibuje tedy nejen skvělý hudební program, ale v neposlední řadě také kvalitní technické zázemí jak pro návštěvníky, tak pro vystupující umělce.

underworld

Headlinery letošního ročníku jsou již zmínění Britové Underworld. Ani v Holandsku pak nebude chybět tradiční host Sven Väth.

sven

V Brabanthallen kromě Underworld a Vätha v prosinci vystoupí přes 30 dalších djs a live projektů na celkem šesti pódiích. Návštěvníci se mohou těšit i na nová neokoukaná jména: v line upu mají své zastoupení například rezidenti slavného berlínského klubu Berghain Marcel Dettmann a Ben Klock. Chybět nebude ani čím dál více oblíbený Seth Troxler.

Ten, kdo propásl skvělý live výstup Henrika Schwarze na loňském vydání TW v Mannheimu, má druhou šanci slyšet ho právě v Holandsku. Line up se neobejde ani bez Loco Dice, Cocoon-dua Extrawelt, techno ikon Chrise Liebinga a Secret Cinema.

Na speciální Double-Dutch-Area vystoupí techno legendy Steve Rachmad a Miss DJax ve speciálním b2b setu. Tzv. Disco Floor představí jména jako Round Table Knights nebo Prinse Thomase, kteří zde budou prezentovat svůj osobitý groovy house a disco beaty 70. let.

O dalších novinkách tykajících se holandského Time Warpu vás budeme pravidelně informovat. Těšit se můžete i na soutěž o vstupenky a věcné ceny.

Další informace najdete na oficiálním webu akce www.time-warp.de a na Facebooku
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP HOLLAND 2011

Sobota 10. 12. 2011
Vystupují:
Underworld, Extrawelt, Henrik Schwarz, Paul Ritch, Tensnake, Sven Väth, Loco Dice, Marco Carola, Chris Liebing, Monika Kruse, Karotte, Marcel Dettmann, Ben Klock, Matthias Tanzmann, Steve Rachmad, Michel De Hey, Miss Djax, Remy, Secret Cinema, Benny Rodrigues, Boris Werner, Lauhaus, Darko Esser, Prins Thomas, Todd Terje, Round Table Knights, Joey Daniel, Mike Drama, Seebase, Warren Fellow a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika